Broadcast udstyr og løsninger

Hos Danmon Group er vi stolte af at have leveret løsninger og produkter til mediebranchen i mere end 40 år. Vi leverer alt fra kameraer, optage- og redigerings udstyr, lydudstyr, monitore, kabler, automatiserede robotkameraer, streaming udstyr, infrastruktur, projektering og installation. Vores kvalitetsudstyr er designet til at imødekomme alle dine behov, uanset hvilke krav, du måtte have til din broadcast løsning.
Vores mangeårige erfaring og vores medarbejderes erhvervede kompetencer har været medvirkende til, at vi har positioneret os som en ”value added partner” - både i relation til vores kunder og i forhold til vores mange nationale og internationale leverandører og samarbejdspartnere. Vi måler vores succes i, hvor tilfredse vores kunder er, og vi er kun tilfredse, når alt går op i en højere enhed for vores kunder. Vores mange års erfaring – kombineret med vores værdisæt, gør, at dette er muligt for os - hver gang.

Storage Solutions

- Quantum StorNext
- SNS - Studio Network Solution
- EditShare: Shared storage.

LÆS MERE

Grafik & Monitoring

- EVS Cerebrum
- Ross Xpression
- Vantec: Real time graphics

LÆS MERE

Infrastruktur

- EVS Cerebrum
- EVS Neuron
- EVS SynView
- EVS: XT, XS & Nano
- Ross: Ultrix & NK routers
- Ross: Mira & Tria ingest/playout

LÆS MERE

Intercom Solutions

- ClearCom - wireless & wired
- SIP/IP kommunikation
- Helix, Freespeak, Eclipse

LÆS MERE

Kamera & Robotics

- Ross Pivot PTZ & ACID
- Ross Furio & Cambot Robotics
- Panasonic PTZ , ENG & SNG kamera
- Apantac PTZ kamera
- Black Magic Kameraer til produktion & broadcast

LÆS MERE

Billedmixere løsninger

- Ross - Acuity, Solo, Carbonite Black & Solo
- EVS - DYVI
- Black Magic Converters

LÆS MERE

VR/Augmented Reality

- Ross: Frontier
- VANTeC: Design & implementation
- VANTeC: Virtual sets & real time graphics

LÆS MERE

Editing Software

- Marquis: Project Parking
- Marquis: En del af AVID Alliance
- Black Magic: DaVinci Resolve

LÆS MERE

Små og store broadcast løsninger

Broadcast udstyr i høj kvalitet er essentielt for at kunne levere kvalitetsindhold til mediebranchen. Iblandt vores løsninger finder du et udvalg fra de mest anerkendte brands og den nyeste teknologi, for at sikre en professionel transmission af lyd og billede. Vores udvalg omfatter alt fra mikrofoner og mixere til kameraer og video-encodere, så du kan finde alt det udstyr, du har brug for til at levere dit indhold til dine seere og lyttere.

Med vores udstyr kan du skabe professionelle videoproduktioner, der vil imponere dine seere og lyttere, samt give dem en fantastisk visuel og lydmæssig oplevelse. Så hvis du ønsker at investere i broadcast udstyr af høj kvalitet, så tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for at imødekomme dine behov.

Er det et traditionelt studie set-up eller et virtuelt studie, kan vi rådgive og vejlede omkring muligheder og løsninger i den rette kvalitet og rette prisklasse. Vi kan også hjælpe dig med et professionelt corporate tv-studie, hvis det er den løsning, du er på udkig efter.

Erfaring og kompetencer inden for udstyr til broadcast

Udover at levere komplette løsninger, der kan sikre dig kompromisløs lyd- og billedkvalitet, kan vi også tilbyde en række tjenester, der hjælper medieproducenterne med at planlægge, producere og levere deres indhold. Dette kan omfatte:
• Rådgivning om teknologiske løsninger og strategier, der passer til medieproducentens specifikke behov og mål.

• Levering af udstyr og teknisk support, der sikrer, at det fungerer problemfrit under optagelse og produktion.

• Integration af broadcast-løsninger med eksisterende teknologiske infrastrukturer og medieplatforme.

• Vedligeholdelse af udstyr og teknisk support i tilfælde af fejl eller problemer.

Med vores broadcast-løsninger og udstyr hjælper vi vores kunder med at skabe professionelle videoproduktioner og levere det på en effektiv og pålidelig måde, så I kan nå ud til jeres publikum og opfylde jeres forretningsmål. Det er jeres garanti, når I vælger et samarbejde med Danmon Group.

Professionel rådgivning og opgaveløsning

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan levere den løsning, du har brug for? Så kontakt os og lad os tage en dialog om dine behov og vores muligheder for at levere broadcast udstyr til netop din produktion.
Når du søger rådgivning hos os, garanterer vi, at vi leverer professionel rådgivning med fokus på dine behov. Vores kundeservice-team består af erfarne medarbejdere, der vil være glade for at hjælpe dig med at finde løsninger på dine problemer og besvare dine spørgsmål.

Vi lytter til dine behov og skræddersyr sammen med dig den løsning med broadcast udstyr, der passer dig og din produktion bedst. Lad os bruge vores mange års erfaring og kompetencer på at rådgive dig, så din produktion forløber problemfrit.

Slide 1

Vi kan hjælpe din virksomhed

Hos Danmon står vi klar til at hjælpe din virksomhed med den rette løsning. Tøv ikke med at tage kontakt, vores dedikerede team af teknikere har den nødvendige viden og erfaring til at levere pålidelige og innovative løsninger, der opfylder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed


    Rul til toppen