Media & IT Solutions

Danmon er en af Danmarks førende udbydere af teknisk udstyr, produkter og løsninger til TV- og radiostationer, film- og videoproducenter, teatre, virksomheder, organisationer og institutioner. Vi har en stærk track record inden for medie- og IT-løsninger og kan hjælpe vores kunder med at implementere de nyeste medieteknologier og IT-systemer for at blive konkurrencedygtige i nutidens hurtigt skiftende medielandskab.
Vi tilbyder løsninger på alle nye medieplatforme, herunder services der kan håndtere store mængder af data, analysere kundeadfærd og effektivisering af workflows. Med andre ord, vi kan hjælpe dig når som helst, hvor som helst, på hvilken som helst enhed.

STORAGE SOLUTIONS

Broadcast
Production
Post Production
Distribution & Contribution

Læs mere

 
CLOUD VIDEO SERVICES

OTT og Multiscreen Delivery Streaming, On Demand og Web TV Security og Data File transfer Cloud

Læs mere

 
COGNITIVE SERVICES

Løsninger og produkter til Broadcast, Radio. Post Production og Production Live/PA/Rental og Teater

Læs mere

 

Du har idéerne – vi har løsningen

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at forstå deres specifikke behov og udfordringer, og tilpasser vores løsninger til at imødekomme disse. Uanset om du vil optimere dit produktionsworkflow, forbedre din nuværende storage-model eller øge sikkerheden, har vi ekspertisen og ressourcerne til at hjælpe dig.

Produkter og løsninger

Medieteknologi og IT spiller en stadigt større rolle i alle mediebrancher, da der er et stigende behov for at lagre, distribuere og tilgå digitale medier på en effektiv og sikker måde. Vi tilbyder en række løsninger inden for områderne storage, cloud video services, cognitive services, media security og datatransport.

Storage

Vælg den rigtige storage løsninger til Broadcast, medie-produktion, post-produktionen samt distributio. Vores storage løsninger og tilknyttede samarbejdspartnere kan hjælpe dig til at lagre og organisere store mængder af data – på sikker og effektiv vis.

Cloud Video Services

Vi leverer og implementerer video streaming-løsninger og OTT (over-the-top kanaler), og har ligeledes ydelser inden for følgende; Multiscreen Delivery Streaming, On Demand, Web TV Security og Data File Transfer Cloud.
H3: Cognitive Services
Vi hjælper vores kunder med at bruge kognitiv teknologi, der muliggør det for medie-virksomheder at anvende kunstig intelligens vha. følgende løsninger; Business & Workflow optimization, Watson, Big Data & Analytics, Face recognizion og Metadata tagging.

Media Security

Som professionel medievirksomhed- eller organisation, er det vigtigt at føle sig sikker og tryg, når det kommer til at drive sin forretning. Vi er din betroede partner, når det kommer til sikkerhedsløsninger og rettighedsstyring af bl.a. video-materiale. Et par af nøgleordene, vi arbejder med er; DRM (digital rights management), encryption og watermarking.

Media Datatransport

Transport af filer og værdifuld metadata sker kontant og hele tiden. Vi rådgiver omkring den rette løsning for transport af bl.a. video-filer og større mængder data i produktionsmiljøer. Læs mere om vores samarbejdspartner Marquis her, og om hvordan vi kan hjælpe med at vælge den rette løsning for data og medietransport.

På forkant med den nyeste medie-udvikling og IT-teknologi

Vi vil være endnu tættere på vores kunder fremadrettet og blive en større og vigtigere del af deres forretning. Medie- og IT-industrien er i rivende udvikling og handler ikke kun om overgangen til IP-baseret infrastruktur, men også om en radikal ændring af forretningsmodellen inden for medieindustrien og muligheden for at tjene penge på indhold.
Vi hjælper vores kunder med at navigere i udfordringer som valg af platformsteknologier, optimere værdikæden fra indholdsproduktion til dynamiske reklamer, multi-screen distribution og front-end-løsninger rettet mod seere og virksomheder. Vi arbejder med alle disse udfordringer inden for video- og cloud-løsninger.

Professionel rådgivning og opgaveløsning

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan levere den løsning, du har brug for? Så kontakt os og lad os tage en dialog om dine behov og vores muligheder for at levere broadcast udstyr til netop din produktion.
Når du søger rådgivning hos os, garanterer vi, at vi leverer professionel rådgivning med fokus på dine behov. Vores kundeservice-team består af erfarne medarbejdere, der vil være glade for at hjælpe dig med at finde løsninger på dine problemer og besvare dine spørgsmål.

Vi lytter til dine behov og skræddersyr sammen med dig den løsning med broadcast udstyr, der passer dig og din produktion bedst. Lad os bruge vores mange års erfaring og kompetencer på at rådgive dig, så din produktion forløber problemfrit.

Slide 1

Vi kan hjælpe din virksomhed

Hos Danmon står vi klar til at hjælpe din virksomhed med den rette løsning. Tøv ikke med at tage kontakt, vores dedikerede team af teknikere har den nødvendige viden og erfaring til at levere pålidelige og innovative løsninger, der opfylder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed


    Rul til toppen