Data transport

Tv- og mediebranchen er konstant i bevægelse, med den stigende mængde data som bliver produceret i dag, er det derfor vigtigt at kunne transportere og overføre store mængder af data hurtigt og sikkert. Datatransport og filoverførsel er en kritisk faktor for at kunne levere indhold til tiden og sikre høj kvalitet i indholdet. Der er flere teknologiske løsninger til rådighed, som kan hjælpe med at sikre en effektiv og sikker datatransport, herunder fysiske medier, trådløse netværk og cloud-baserede løsninger. Derudover er det vigtigt at vælge den rette løsning, som passer til ens virksomheds behov og krav til sikkerhed og effektivitet. Med vores mange års erfaring indenfor teknologi og udstyr til medie og underholdningsbranchen, udbyder vi en række kvalitetssikre løsninger indenfor datatransport som med sikkerhed kan imødekomme jeres behov.

Professionelle løsninger indenfor datatransport og filoverførsel

Professionelle løsninger indenfor datatransport og filoverførsel er vigtige for tv- og mediebranchen, da de hjælper med at sikre en effektiv og sikker transport af store mængder data. Der er flere løsninger tilgængelige på markedet, og det kan derfor være svært at vælge den rette, som dækker jeres behov. Hos Danmon har vi et tæt samarbejde med anerkendte brands med løsninger indenfor datahåndtering og transport. Vi står klar til at hjælpe jer med at finde den rette løsning.

Marquis

Marquis Broadcast er et selskab i Dan Technologies og arbejder bl.a. og især med interaktion og workflow mellem media og metadata og tilbyder en række medieintegration designet til de datatunge og udfordrende krav i nutiden produktionsmiljøer. ”Project Parking” er en af løsningerne, - et samarbejde med Avid der optimerer anvendelsen af Avid storage og dermed reducerer omkostningerne. Marquis "Media Highway Technology forbedrer interaktionen mellem produktionssystemer således at flere brugere kan arbejde sammen på samme platform.
Marquis har løsninger til:

- Avid Media Composer
- Avid Interplay
- Adobe Premiere Pro
- Apple FCP X
- Digital Audio Workstations
- Workflow Automation

IBM Aspera FASPStream for High Quality Live Video og data streaming

IBM Aspera FASPStream er en software til realtids streaming af store datamængder. Den er baseret på Aspera's proprietære FASP-protokol (Fast, Adaptive, Secure Protocol) og er designet til at overføre data med høj hastighed og pålidelighed, selv over store afstande og under udfordrende netværksforhold. Asperas FASPStream™ software kan anvendes til, at få indhold af live-video over normalt internet hjem i meget høj kvalitet med garanteret data rate og uden delay. Med FASPStream kan brugerne også nemt tilpasse og styre overførslen af data, såsom at ændre båndbredde og prioritere visse data, for at sikre en optimal overførsel. IBM Aspera FASPStream er et vigtigt værktøj i medie- og underholdningsbranchen, hvor realtids streaming af store datamængder er kritisk.

HAIVISON - 4/5G transmittere med High Performance Bonding Algoritme & Real-Time Video Streaming netværksløsninger

HAIVISION 4/5G løsninger virker ved automatisk at finde og bonde (dvs. binde sammen) de tilgængelige IP-baserede netværk som eks. 3G, 4G, 5G WiMax, Wi-Fi, Ethernet og sågar satellit. Da verden bliver bedre og bedre dækket af trådløs forbindelse og faste forbindelser, gør HAIVISIONS løsninger det muligt for bl.a. TV stationer, at udnytte ethvert IP-netværk i deres umiddelbare område. For at kunne bruge denne teknologi registrerer en patenteret mekanisme, automatisk de tilgængelige netværk og sammenkobler disse til en krypteret IP strøm, for at give brugeren den bedst mulige signalstyrke til, at få signalet og dermed budskabet hjem til eks. TV stationen til live udsendelsen. HAIVISONS Real-Time video en-codere/codere sikre den optimale problemfrie transmission på kobber eller fiber fra sender til modtager.
Over 25.000 kunder på verdensplan, benytter HAIVISIONS produkter til streaming af video/audio/data - her både forsvaret, mediehuse, corporate, AV / TV Broadcast & video/audio produktions firmaer.

Bridgetech VideoBRIDGE

Det norske selskab Bridge Technologies udvikler og producerer avancerede analyse-, måle- og monitoreringsløsninger for broadcast- og telecom industrien. Den prisbelønnede VideoBRIDGE-serie er et komplet system for kvalitetskontrol af IP-strømme i netværk. VideoBRIDGE-serien er designet til at håndtere en bred vifte af IP-protokoller, herunder unicast, multicast og HTTP adaptive streaming. Det giver brugerne mulighed for at overvåge kvaliteten af både live- og on-demand-indhold, såsom video, lyd og data, og sikre, at det overholder branchens standarder og krav. Systemet har avancerede funktioner som automatisk fejlfinding, alarmstyring og indholdsanalyse, som giver brugerne mulighed for at identificere og løse problemer hurtigt og effektivt. Det har også en brugervenlig grænseflade, der giver nem adgang til realtids- og historiske data, så brugerne kan træffe informerede beslutninger om deres netværk og indhold. Bridge Technologies har også udviklet en række tilbehør til VideoBRIDGE-serien, herunder en portabel version kaldet PORT-VBR og en modulær version kaldet MOD-VBR, som giver fleksibilitet og skalerbarhed til systemet.

Professionel rådgivning & opgaveløsning

Når du søger rådgivning hos os, garanterer vi, at vi leverer professionel rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skræddersyr sammen med dig den løsning med broadcast udstyr, der passer dig og din produktion bedst. Lad os bruge vores mange års erfaring og kompetencer på at rådgive dig, så din produktion fungerer optimalt - kontakt os på info@danmon.dk eller på 4596 8800 for at høre mere.

Slide 1

Vi kan hjælpe din virksomhed

Hos Danmon står vi klar til at hjælpe din virksomhed med den rette løsning. Tøv ikke med at tage kontakt, vores dedikerede team af teknikere har den nødvendige viden og erfaring til at levere pålidelige og innovative løsninger, der opfylder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed


    Rul til toppen