Danmon Cases

Vi tilbyder løsninger - store og små

Vore kunder er vort vigtigste succeskriterie.
Vi måler vor succes på vore kunders tilfredshed. Vi sætter en ære i at levere den aftalte løsning, til den aftalte tid, i den aftalte kvalitet og til den aftalte pris.

Teknisk streaming-løsning til Bruun Rasmussen

Da Bruun Rasmussen Auktionshus havde fundet deres nye domicil i Kongens Lyngby, så gik deres søgen efter en teknisk samarbejdspartner i gang. I Danmon Group blev vi tidligt involveret i processen.

Tivoli Hotel & Congress Center (THCC)

Da den første del af Tivoli Hotel & Congress Center blev indviet tilbage i 2010, leverede Danmon Group lydsiden på de omfattende installationer i den store kongressal, de 2 auditorier og de mange store og små mødelokaler, samt i foyee og øvrige udstillingsarealer.

Berlingske Media - Nyindrettet AV-løsning

Med udsigt over tagene i Københavns indre by, lyst og i pagt med himlen, har Berlingske Media fået genindrettet et stort multirum, som både bruges til møde- og konferencerum, men også når der skal livestreames og optages podcast med publikum.

Avanceret streaming-løsning til Lederne

Danmon har både været leverandør og installatør på installationen, og de er repræsenteret med Morten Krog, som er senior tekniker og ansvarlig for installationen hos Lederne og Peter Nikolaj Trnka, teknisk manager.

DTU - Danmarks Tekniske Universitet

Undervisning og 9 auditorier: En af DTU´s eksisterende bygninger (Bygning 303A) var med mere end 40 år på bagen renoveringsmoden og gennem et par år, havde medarbejdere på DTU drømt om at etablere de ultimative rammer for fremtidens innovative undervisningslokaler.

Rul til toppen