BRUUN
RASMUSSEN

KUNSTAKTIONER

Ambitionen

Ambitionen for Bruun Rasmussen var, at få etableret en LED skærm og højtalerløsning til auktionssalen samt give deres eksisterende livestreaming setup en professionel opgradering


Da Bruun Rasmussen Auktionshus havde fundet deres nye domicil i Kongens Lyngby, så gik deres søgen efter en teknisk samarbejdspartner i gang. I Danmon Group blev vi tidligt involveret i processen.
Ambitionen for Bruun Rasmussen var, at få etableret en LED-skærm og højtalerløsning til auktionssalen samt give deres eksisterende livestreaming setup en professionel opgradering. Et vigtigt krav var, at hele den tekniske løsning skulle kunne håndteres af én person. Både content til LED-skærm, produktion til livestreaming og styring af lyd- og højtaler setup i auktionssalen.

”Det var vigtigt for os, at finde en samarbejdspartner med stor erfaring i at lave disse løsninger, så vi kan livestreame vores auktioner i real-time. Her må der ikke gå noget galt, for så gør det ondt på vores forretning.” fortæller administrerende direktør for Bruun Rasmussen Kunstauktioner, Jakob Dupont.

I Danmon Group er det vigtigt for os, at vi får kunden til at sætte ord på deres drømme og visioner. I de indledende snakke med Bruun Rasmusen blev det gjort klart, at de havde ambitioner om at højne oplevelsen for brugeren i salen og til de mange liveseere der følger auktionerne både i ind- og udland. Foruden funktionaliteten var det også vigtigt, at de valgte produkter passede ind i auktionssalens flotte arkitektur.

Løsningen

Til at løse den opgave var det oplagte valg en NDI baseret infrastruktur, hvor alle video signaler og kontrol er samlet i en dedikeret Netgear AV netværkswitch, som der giver adgang til det øvrige netværk i huset

Bruun Rasmussens auktionssal fungerer i det daglige som udstillingshal med mange kunder i løbet af dagen. Derfor var behovet, at de tekniske løsninger skulle kunne benyttes fra flere lokationer i bygningen.
Til at løse den opgave var det oplagte valg en NDI-baseret infrastruktur, hvor alle video signaler og kontrol er samlet i en dedikeret Netgear AV netværkswitch, der giver adgang til det øvrige netværk i huset.

En løsning der gør det hurtigt og let at tilslutte kameraer samt kontroller fra kontoret den ene dag – for næste dag at sætte det op i auktionssalen, når der skal produceres derfra.

Med den løsning har vi sikret dem den ultimative fleksibilitet og frihed i det daglige arbejde.
Valget af kamera blev hurtigt truffet. Der stod det klart, at Panasonics topklasse 4K PTZ-kamera, UE160, ville være det oplagte valg. Et kamera som leverer billeder i en høj kvalitet, selv hvis lysforholdene forringes.

LED-væggen er en multifunktions løsning da den består af fire selvstændige søjler der kan samles til én stor Full HD skærm - eller samles i diverse andre konfigurationer. Det giver Bruun Rasmussen mulighed for at skille LED-væggen ad og benytte andre steder i udstillingsrummet som enkeltstående LED-søjler.

Videosignalet distribueres over netværk (NDI) og på den måde er LED væggen-modulær og skalerbar. Dette er med til at give Bruun Rasmussen flere anvendelsesmuligheder med skærmen.

Da ønsket var en one-man-band løsning, valgte vi i Danmon Group, at lave en lyd-løsning hvor Bruun Rasmussen ikke skal gøre andet end at tænde for deres Sennheiser microports.

Løsningen er centreret om en Biamp TesiraForte Dan AI, som er programmeret til at styre alle niveauer på mikrofonerne automatisk, leverer mix til streaming, lyd i salen og sekundære zoner i bygningen. En audio-schweizerkniv som både gør det let og intuitivt at håndtere - men ikke uvæsentligt også mindsker fejl. Højtalerne fra Biamp er nøje udvalgt til at anonymt falde ind i det arkitektoniske udtryk.

Kommet fantastisk fra start

Bruun Rasmussen har i den grad fået en god start, siden den røde snor til bygningen i Kongens Lyngby blev klippet d. 2. oktober 2023. De har modtaget mange roser fra de besøgende. Både dem der fysisk har været til stede i auktionssalen, men også de mange, som har fulgt auktionerne live bag skærmen.

”Jeg vil sige at samarbejdet med Danmon Group har været perfekt. Vi er gået direkte op i Superligaen. De forstod hurtigt hvad vores mål var, og var klar med en plan indenfor et budget vi kunne være med på. Alle vores drømme er blevet forløst.” fortæller chefproducer hos Bruun Rasmussen Kunstauktioner, Christopher Roos

Fremtidssikret

Løsningen hos Bruun Rasmussen er lavet til at være skalerbar - og ikke mindst fremtidssikret. Det er den fordi, at den valgte løsning er netværksbaseret. I Danmon Group har vi altid en finger på den tekniske puls, kigger i spåkuglen og er helt ajour med de teknologiske udviklingsmuligheder, der er i fremtiden.

En viden vi naturligvis, som altid, har bragt i spil til at designe og eksekvere denne løsning.

Er du nysgerrig på at høre mere? Se her en videocase om projektet:

Vi er altid klar til at lytte til jeres drømme og ambitioner

Vores kunder ser vi som værende vores samarbejdspartnere. Derfor vil man hos Danmon Group opleve en virksomhed, som altid tager den nødvendige tid, til at sætte sig ind i præcis jeres drømme og ambitioner.
Har I spændende planer, som kunne involvere en teknisk samarbejdspartner, så tøv ikke med at kontakte os.

I vores Business Solutions afdeling har vi stor erfaring med opgaver fra projektorløsninger over tekniske løsninger i konferencesale og til etablering af corporate tv-studier.
- kontakt os på info@danmon.dk eller på 4596 8800 for at høre mere.

Slide 1

Vi kan hjælpe din virksomhed

Hos Danmon står vi klar til at hjælpe din virksomhed med den rette løsning. Tøv ikke med at tage kontakt, vores dedikerede team af teknikere har den nødvendige viden og erfaring til at levere pålidelige og innovative løsninger, der opfylder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed


    Rul til toppen