Job og karriere hos Danmon Group A/S

Danmon Group A/S er en integreret del af Dan Technologies koncernen.

Koncernen har lignende selskaber i Norge, Sverige, England, Spanien, Dubai og Vietnam, og leverer systemløsninger i det meste af verdenen. Danmon Group A/S søsterselskaber, Danmon Group Norway og Danmon Group Sweden, baseret i henholdsvis Oslo og Stockholm, er ligeledes førende leverandører på lokalmarkederne.

Ledige stillinger hos Danmon Group

Streaming tekniker / løsningsansvarlig – til førende AV/broadcast teknologivirksomhed.

Danmon Group A/S søger en dygtig og udadvendt streaming tekniker / løsningsansvarlig til vores AV afdeling.

Danmon Group har mere end 40 års erfaring med salg og levering af high-end tekniske løsninger inden for professional broadcast og AV. Derfor ligger det dybt i vores DNA at levere - den rigtige løsning - til den rigtige pris - til den aftalte tid.

Hos Danmon Group samarbejder vores salgs- og projektteam tæt sammen for at sikre de bedst mulige løsninger til vores kunder. Du får en central rolle i et meget kundeorienteret team, hvor du vil arbejde med både løsningsdesign, produktion, projektleverance og projektledelse – du skal med andre ord drives af at være tæt på kunderne.

Den ideelle kandidat

Vi forventer, at du har en god forståelse for komplekse systemer og en høj teknisk faglig kompetence, samt, at du har interesse for og lyst til at sætte dig ind ny AV & IT-teknologi og følge med i tidens trends indenfor streamingproduktion.

Det er ikke et krav, at du har produktions erfaring, men det vil være en stor hjælp for at forstå hvordan den optimale streamingløsning designes. Du skal være en dygtig problemknuser, med kreativ tilgang til løsningsdesigns, være initiativrig og kunne holde mange bolde i luften samt være i stand til at kunne sparre med både kollegaer og kunder omkring tekniske udfordringer.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • I samarbejde med salg, deltage i tilbudsgivning, salgssupport og pre-sales aktiviteter.
 • Design, implementering og dokumentation af løsninger.
 • Produktion og support på live-events hos kunder
 • Teknisk og faglig sparringspartner for kollegaer og kunder.
 • Løbende kontakt med afdelingens kunder omkring deres tekniske løsninger og fremtidige behov.

Du har erfaring med:

 • Projektering og tilbudsudarbejdelse.
 • Løsningsdesign af komplekse streaming løsninger.
 • AV løsninger i bred forstand baseret på SMPTE-2110, NDI og/eller SDI.
 • IT/infrastruktur, media-teknologi, video, audio og beslægtede områder.
 • Crestron, AMX eller andre gængse kontrolsystemer.
 • Netværk/Konfiguration af routere og switches.

Du tilbydes:

Vi har i en lang årrække været en førende leverandør og samarbejdspartner til broadcast og corporate segmentet. Med nøgleord som passion, samarbejde og godt humør er vores ambitioner at fortsætte og udbygge vores position.

Vi har det sjovt sammen - og sammen jagter vi succes. Ingen stærkere end svageste led!

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes individuelt afhængig af din erfaring og kompetencer.

Send dit CV og ansøgning på streaming-tekniker@danmon.dk, hvor du motiverer din ansøgning samt fortæller, hvad du kan bridrage med til Danmon Group. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Direktør Kim Kruse på 4596 8810.

Danmon Group A/S er en efterspurgt teknologipartner for vores kunder og beskæftiger sig med salg af løsninger inden for broadcast-, telco- og mediaindustrien samt High-end AV-løsninger til større danske virksomheder og institutioner. Koncernen er en international koncern med ca. 155 medarbejdere som med hovedkontor i Gentofte koordinerer koncernens globale aktiviteter. Koncernen har selskaber i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, England, Spanien, Portugal og Vietnam.

Danmon Group A/S – Nybrovej 99, 2820 Gentofte – Telefon 4596 8800 – www.danmon.dk

Rul til toppen