Cloud Video Services

Danmon leverer OTT og video streaming løsninger til virksomheder med avanceret analyse og unikke datasæt om kundeadfærd. Vores løsninger omfatter IBM Cloud Video, IBM Ustream og IBM Clearleap, som giver mulighed for intern uddannelse, markedsføring, live streaming og avanceret automatisering. Få værdifuld indsigt i parametre som optimering af content re-usage, dynamic add insertion, forbedret målrettet annoncering, forbrugerprofilering og engagementsanalyse med Danmon.

Cloud Streaming løsninger til video streaming

Video streaming løsninger fra Danmon giver mange fordele, herunder intern uddannelse for medarbejdere, mulighed for at lave egne markedsføringsvideoer og streaming af live events. Med vores IBM Cloud Video løsninger kan du nemt og effektivt tage del i disse fordele. Vi leverer alt hvad du har brug for, fra små kameraer til det helt store og avancerede produktionsmiljøer.

IBM Ustream: Streaming af LIVE-events

Danmon leverer komplette streamingløsninger med IBM Ustream, som giver virksomheder mulighed for at streame live events internt og eksternt, samt townhall møder. Med det medfølgende videoproduktionsudstyr kan virksomheden selv udvikle og producere VOD´s. På Ustream portalen kan man strukturere og oprette kanaler, som medarbejderne kan tilgå fra alle typer enheder. Løsningen indeholder også et management system for playout analytics, som giver svar på antal views og devices. IBM Ustream giver flere fordele for virksomheden, som i følgende eksempler:

• HR-perspektivet: nem og forståelig information til nye medarbejdere om interne processer, herunder intern undervisning og produktlanceringer.
• Ledelsesperspektivet: klar og tydelig information i forbindelse med nye tiltag og regnskabsperioder, med en visuel fremtoning og forståelse af målsætninger.
• IT-perspektivet: Support videoer og instruktioner, der reducerer antallet af support sager.
• Perspektivet for medarbejder-til-medarbejder kommunikation.

Sikkerhed for høj kvalitet: IBM Ustream giver også høj kvalitets-levering med brug af virtualiseret CDN (Content Delivery Network), som sikrer lokal skalering og caching af video materialer, uden behovet for kostbare opgraderinger af netværket og reducerer belastningen på WAN-forbindelser. Dette sikrer en stabil og sikker levering af videoindhold.

IBM Clearleap: Automatisering og analyse af kundeadfærd

Danmon leverer IBM Clearleap OTT løsninger, som giver virksomheder en stor grad af automatisering og avanceret analyse af kundeadfærd. Dette giver værdifuld indsigt i parametre som optimering af content re-usage, dynamic add insertion, forbedret målrettet annoncering, forbrugerprofilering og engagementsanalyse. IBM Clearleap indeholder avancerede services som tager sig af hele processen, herunder:

• Ingest flow
• Asset og metadata management
• Workflow automation
• Content protection og DRM
• Analytics og data insights
• Dynamic add insertion
• Media transcoding og processing
• SD-CDN (Software Defined Content Delivery Network) understøtter multi-CDN'er, sikrer skalering og global levering, samt fungerer sammen med private virksomheders ECDN.

Vores Cloud Video Streaming samarbejdspartnere

Danmon Group arbejder sammen med nogle af de førende partnere på markedet for at levere de bedste video streaming løsninger til vores kunder. Ved at arbejde sammen med vores partnere, kan vi sikre vores kunder de bedste og mest avancerede løsninger på markedet, og hjælpe dem med at tage skridt mod en fremtidssikret samt optimeret videostreaming løsning. Tag endelig kontakt ved mere information. Vi står altid klar til og rådgive og sparre, så du finder den bedst mulige løsning til jeres behov.

Harmonic: Video Delivery og infrastruktur

En af vores vigtigste samarbejdspartnere er Harmonic, som er en ledende leverandør inden for video delivery og infrastruktur. Harmonic leverer løsninger, der sikrer distribution af indhold på enhver platform og i ethvert format. De tilbyder bl.a. løsninger inden for HEVC (High Efficiency Video Coding), komprimering af Ultra HD video via cloud til OTT.

IBM Cloud Video Services

Danmon Group er IBM Cloud Video Services primære partner i Norden. IBM anerkender vigtigheden af at samarbejde med Danmon Group, da de besidder et dybt kendskab til medie- og Telco-branchen. At finde en stærk partner er afgørende for at opbygge en vellykket forretning for IBM Video Cloud Services, og Danmon Group er derfor glade for at udvikle dette marked sammen i Norden.

Professionel rådgivning & opgaveløsning

Når du søger rådgivning hos os, garanterer vi, at vi leverer professionel rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skræddersyr sammen med dig den løsning med broadcast udstyr, der passer dig og din produktion bedst. Lad os bruge vores mange års erfaring og kompetencer på at rådgive dig, så din produktion fungerer optimalt - kontakt os på info@danmon.dk eller på 4596 8800 for at høre mere.

Slide 1

Vi kan hjælpe din virksomhed

Hos Danmon står vi klar til at hjælpe din virksomhed med den rette løsning. Tøv ikke med at tage kontakt, vores dedikerede team af teknikere har den nødvendige viden og erfaring til at levere pålidelige og innovative løsninger, der opfylder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed


    Rul til toppen