Broadcast monitorering- og grafikløsninger

Broadcast monitorering- og grafikløsninger er en uundværlig del af moderne tv- og radiostationer. Mange af de produkter som vi kan leverer giver mulighed for at du nemt holde øje med dine udsendelser og sikre, at alt forløber som det skal. Vores løsninger gør det muligt for dig at følge med i billede kvaliteten af dine udsendelser, samt holde styr på eventuelle tekniske problemer, før de bliver til store problemer. Men det stopper ikke her. Vores grafikløsninger gør det nemt for dig at fremstille professionel grafik og titler til dine udsendelser live, såvel som planlagte. Med vores Broadcast monitorering- og grafikløsninger kan du være sikker på, at dine udsendelser altid ser professionelle og indbydende ud, uanset hvilken enhed de bliver set på.

Professionel rådgivning til dine produktionsworkflow

Er du på udkig efter professionel rådgivning og vejledning til optimering af dit produktionsworkflow? Så er du kommet til det rette sted! Hos os tilbyder vi omfattende rådgivning og vejledning, der hjælper dig med at skabe effektivitet og forbedre dine produktionsprocesser. Vi har mange års erfaring med optimering af produktionsworkflow og ved, hvad der skal til for at få mest muligt ud af dine ressourcer. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere dit produktionsworkflow.

Vi samarbejder med anerkendte brands

Med vores ekspertise og indsigt I branchen udbyder vi selvfølgelig kun de bedste løsninger der findes indenfor grafik og monitorering. Vi samarbejder selvfølgelig med de mest anerkendte og toneangivne partnere og distributører i branchen. Vores tætte samarbejde med disse leverandører giver os derfor en stor viden indenfor forskellige produkter og løsninger, så vi altid er klar til at rådgive dig om den bedste grafik- og monitoreringsløsninger.


Vantec – Real time graphics

VANTeC er en del af Dan Technologies,- og har kontorer i både Porto og Lisabon. VANTeC er bl.a. specialister i virtual reality, augmented reality og i real time 3D grafikløsninger. Gennem årene har de leveret en lang række skræddersyende løsninger til Tv-stationer og medieselskaber i Portugal og Spanien, - og de har ligeledes løst og deltaget i en lang række internationale projekter.
Indenfor grafikløsninger finder du deres løsning real-time graphics, som kan tage dine grafikker til nye højder. Løsningen genererer 3D-grafik i realtid med dynamiske data, hvilket gør det muligt at opbygge skabeloner, der kan anvendes dagligt uden behov for at ændre projektlayoutet og dermed undgå gentagne opgaver. Grafikken kan styres af brugervenlig software på Windows-baserede pc'er, og systemerne er integreret med flere andre komponenter i et tv-netværk, herunder nyhedsrumskontrolsystemer, hvor journalisterne kan få adgang til skabelonen, forhåndsvise dets animationer og udfylde den med data, før de opdaterer nyhedsoversigten.


Ross – Xpression

Ross Video som i mange år har været anerkendt for deres grafiske løsninger fortsætter udviklingen af deres CG grafik software & hardware.Ross Video tilbyder grafik enheder som understøtter HD-SDI, 12G & IP SMPT ST 2066-6/2022-7 & 2110 formater som gør det nemt at integrer disse i video, tv og produktionsmiljøer.
Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig!


EVS - Cerebrum

EVS Cerebrum er et Broadcast Control System (BCS) som giver både kontrol & monitering af broadcast infrastrukturen som er det centrale på en stor eller mindre TV-station.
Cerebrum giver mulighed for at styre infrastruktur fra forskellige 3rd parts produkter som Video/Audio routere, Medie servere, Visison miksere, Audio Miksere, Studie Robot systemer, kameraer, multiviewers og meget mere.

Hver enhed der ønskes styret fra Cerebrum, er licens baseret og liste af supporterede enheder stiger støt – mere end 200 forskellige licenser er til rådighed.

Cerebrum kan leveres som et serversystem med eller uden redundans eller som software licens til brugerens egne server eller VM.

Cebrebrum tilbyder også forskellige HW-kontrol paneler ud over de virtuelle kontrol paneler som er i GUI’en.
Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dit, kontrol og moniterings projekt.

EVS Cerebrum Key Features
- 100% kompatibel med din infrastruktur
- 100% tilpasning til dine arbejdsgange
- Bygget på et databasesystem for stor hastighed
- Nul nedetid
- Lav driftsomkostning

Professionel rådgivning & opgaveløsning

Når du søger rådgivning hos os, garanterer vi, at vi leverer professionel rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skræddersyr sammen med dig den løsning med broadcast udstyr, der passer dig og din produktion bedst. Lad os bruge vores mange års erfaring og kompetencer på at rådgive dig, så din produktion fungerer optimalt - kontakt os på info@danmon.dk eller på 4596 8800 for at høre mere.

Slide 1

Vi kan hjælpe din virksomhed

Hos Danmon står vi klar til at hjælpe din virksomhed med den rette løsning. Tøv ikke med at tage kontakt, vores dedikerede team af teknikere har den nødvendige viden og erfaring til at levere pålidelige og innovative løsninger, der opfylder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed


    Rul til toppen