Kognitive løsninger i film og mediebranchen

Film- og mediebranchen er i stærk konkurrence om at levere den bedste underholdning til deres publikum. Derfor er det vigtigt at være på forkant med den seneste teknologi og innovation, når det kommer til at skabe indhold. Kognitive løsninger spiller en stadigt større rolle i film- og mediebranchen. Ved hjælp af kunstig intelligens og maskinlæring kan vi automatisere arbejdsprocesser, optimere indholdsproduktionen og skabe mere personaliserede oplevelser for seerne. Med vores kognitive løsninger kan du få adgang til avanceret analyseværktøj, der hjælper dig med at forstå dit publikum bedre, samtidig med at du får mulighed for at optimere dine marketingstrategier. Så hvis du vil være en del af fremtiden inden for film- og mediebranchen, bør du overveje at investere i kognitive løsninger. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at tage din indholdsproduktion til nye højder

Effektivisering og automatisering med AI-baserede kognitive løsninger

Kunstig intelligens gør sit indtog i film- og medieverdenen. Det er uundgåeligt, at videobranchen flytter sig mere hen mod den nye teknologi. AI-baserede kognitive løsninger er i stærk vækst inden for tv- og filmbranchen. Ved hjælp af kunstig intelligens og maskinlæring kan man automatisere mange arbejdsprocesser og effektivisere produktionen af indhold. Et af de områder, hvor AI-baserede kognitive løsninger kan gøre en stor forskel, er ved automatisering af rutineopgaver. Dette kan være alt fra at transskribere lyd til at sortere og kategorisere billeder og videoer. Automatisering af disse opgaver kan spare tv- og filmproducenter for en masse tid og ressourcer, så de kan fokusere på mere kreative og strategiske opgaver.
Danmon har indgået et samarbejde med IBM om den unikke Watson + COS-løsning. Kognitive services som IBM Watson og Cloud Object Storage kan bruges til at optimere og effektivisere produktionsflowet betydeligt. Manuelle meta tagging ressourcer kan reduceres og fleksibiliteten i forbindelse med den kreative redigerings proces hjælpes til hurtigt at finde specifikke scener ud fra bestemte søgekriterier. Læs mere om de to løsninger nedenfor og hør hvordan de kan gøre en forskel for dig.

IBM Watson – AI og videoredigering

IBM Watson er en kunstig intelligens-software, der er designet til at hjælpe en bred række virksomheder og organisationer med at løse komplekse problemer og træffe informerede beslutninger. Watson har været brugt til at analysere store mængder af videoindhold for at identificere bestemte temaer og for at forudsige, hvilke typer indhold der enten hænger bedst sammen eller vil være mest populære at vise. Med IBM Watson kan du effektivisere mange processer i dit redigeringsarbejde, som vil spare dig for både tid og ressourcer. Læs mere om hvordan IBM Watson kan hjælpe dig i din daglige arbejdsgang.

IBM Cloud object storage

IBM Cloud object storage giver brugerne mulighed for at gemme og administrere deres data i skyen på en skalérbar og sikker måde. Men med den voksende mængde data, der genereres, er det vigtigt at kunne få mere værdi ud af disse data. Det er her, hvor "cognitive storage" kommer ind i billedet.
Med cognitive storage løsninger er det muligt at få et endnu større overblik over dine data, hvilket især er vigtigt for film og mediebranchen. Cognitive storage er en tilgang, der bruger kunstig intelligens til at forstå og analysere data i realtid. Kognitive processer kan være med til at skabe overblik og effektivisere manuelle processer, ved at forstå og analysere data i realtid, sådan kan du nemt finde netop den fil du søger. For eksempel kan cognitive storage bruges til automatisk at kategorisere og tagge billeder, de uploader til IBM Cloud object storage. På den måde kan de hurtigt finde det, de har brug for, og spare tid ved ikke at skulle gennemgå billeder manuelt.
I alt, IBM Cloud object storage i kombination med kognitive løsninger, giver virksomheder mulighed for at gemme deres data i skyen på en sikker måde og samtidig drage fordel af avanceret teknologi til at få mere værdi ud af deres data, og forbedre deres beslutningstagning.

Professionel rådgivning & opgaveløsning

Når du søger rådgivning hos os, garanterer vi, at vi leverer professionel rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skræddersyr sammen med dig den løsning med broadcast udstyr, der passer dig og din produktion bedst. Lad os bruge vores mange års erfaring og kompetencer på at rådgive dig, så din produktion fungerer optimalt - kontakt os på info@danmon.dk eller på 4596 8800 for at høre mere.

Slide 1

Vi kan hjælpe din virksomhed

Hos Danmon står vi klar til at hjælpe din virksomhed med den rette løsning. Tøv ikke med at tage kontakt, vores dedikerede team af teknikere har den nødvendige viden og erfaring til at levere pålidelige og innovative løsninger, der opfylder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed


    Rul til toppen