AV Leverandør af SKI 02.70-rammeaftale

Fra 1. august 2022 er Danmon Group godkendt som AV-leverandør til det offentlige i henhold til SKI-aftale 02.70 - det nye dynamiske indkøbssystem for AV-løsninger. Som leverandør af AV-løsninger, er vi glade for at kunne tilbyde vores produkter og tjenester inden for rammerne af SKI 02.70-aftalen. SKI 02.70 er en rammeaftale for indkøb af AV-løsninger, der er udarbejdet af Statens Indkøbsservice (SKI). Rammeaftalen dækker de AV-produkter og -tjenester, der ofte anvendes inden for den offentlige sektor, herunder konferencer, møder, kultursteder og undervisning.

Hvad indebærer 02.70 SKI-aftalen?

02.70 SKI-aftalen indebærer en kontrakt mellem en offentlig virksomhed og en leverandør af varer eller tjenester. Aftalen sikrer, at leverandøren leverer varer eller tjenester af høj kvalitet til en rimelig pris, og at leveringen sker inden for en aftalt tidsramme. 02.70 SKI-aftalen er en del af det offentlige indkøbssystem, der har til formål at sikre, at offentlige midler bliver brugt effektivt og hensigtsmæssigt.

Hos Danmon kan levere vi med stolthed kvalitetsbevidste AV-udstyr, som vil hjælpe offentlige virksomheder med at videreformidle deres budskaber uden tekniske problemer. Gennem aftalen kan du som offentlig virksomhed købe AV-udstyr og tilhørende ydelser. Det dynamiske indkøbssystem er bedst egnet til samlede AV-løsninger, der skal løse særlige indkøbsbehov. Desuden tilbyder vi øvrige ydelser relateret til AV-udstyret, herunder service, installation, rådgivning og kurser. Det giver dig mulighed for at få en skræddersyet løsning, der passer til dine krav gennem det dynamiske indkøbssystem.

Nedenstående hovedproduktgrupper af AV-udstyr kan anskaffes som selvstændige produkter på systemet:

• Projektorer (fx laserprojektorer, lysprojektorer, passive og interaktive projektorer, mv.)
• Skærme (fx interaktive skærme, touch-skærme, passive skærme, mv.)
• Interaktive displays
• Lydudstyr (fx højtalere, mikrofoner, teleslynger, tour-guide system, mv.)
• Videokonferenceudstyr (fx Teams-rum, streaming, videomixere, kameraer, kameraproduktion, lysudstyr til mødelokaler og optageudstyr)
• Digital signage (herunder pyloner, mv.)
• Overvågningssystemer af AV-udstyr
• Beslag og standere
• Styringspaneler
• Lærreder
• Trådløst præsentationsudstyr (fx Dongles, ClickShare, mv.)
• Kabler
• Switches, transmittere og splitter
• Software til diverse systemer (herunder også overvågning af AV-udstyr)
• Kurser, installation, mv.

AV-løsninger I det offentlige.

Vi har gennem mange år leveret AV-løsninger til en lang række offentlige organisationer, løsninger til blandt andet konferencesale, møderum samt undervisningslokaler. Danmon hjælper alle typer af offentlige organisationer, så de kan formidle en problemfri kommunikation. Lad dig endelig inspirere iblandt vores cases.

Vores cases

Tivoli Hotel & Congress Center (THCC)

Da den første del af Tivoli Hotel & Congress Center blev indviet tilbage i 2010, leverede Danmon Group lydsiden på de omfattende installationer i den store kongressal, de 2 auditorier og de mange store og små mødelokaler, samt i foyee og øvrige udstillingsarealer.

Berlingske Media - Nyindrettet AV-løsning

Med udsigt over tagene i Københavns indre by, lyst og i pagt med himlen, har Berlingske Media fået genindrettet et stort multirum, som både bruges til møde- og konferencerum, men også når der skal livestreames og optages podcast med publikum.

DTU - Danmarks Tekniske Universitet

Undervisning og 9 auditorier: En af DTU´s eksisterende bygninger (Bygning 303A) var med mere end 40 år på bagen renoveringsmoden og gennem et par år, havde medarbejdere på DTU drømt om at etablere de ultimative rammer for fremtidens innovative undervisningslokaler.

Professionel rådgivning & opgaveløsning

Når du søger rådgivning hos os, garanterer vi, at vi leverer professionel rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skræddersyr sammen med dig den løsning med broadcast udstyr, der passer dig og din produktion bedst. Lad os bruge vores mange års erfaring og kompetencer på at rådgive dig, så din produktion fungerer optimalt - kontakt os på info@danmon.dk eller på 4596 8800 for at høre mere.

Slide 1

Vi kan hjælpe din virksomhed

Hos Danmon står vi klar til at hjælpe din virksomhed med den rette løsning. Tøv ikke med at tage kontakt, vores dedikerede team af teknikere har den nødvendige viden og erfaring til at levere pålidelige og innovative løsninger, der opfylder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed


    Rul til toppen