Tivoli Hotel & Congress Center (THCC)

Vi tilbyder løsninger - store og små

Da den første del af Tivoli Hotel & Congress Center blev indviet, leverede Danmon Group lydsiden på de omfattende installationer i den store kongressal, de 2 auditorier og de mange store og små mødelokaler, samt i foyee og øvrige udstillingsarealer.

Da den nye fløj - eller 'det andet tårn' skulle fuldende Tivoli Hotel & Congress Center, fik vi en endnu mere central rolle i hele den samlede AV løsning.

Udfordringen var fantastisk spændende,- teknisk set en enorm udfordring med de første 4K/UHD konference og mødelokaler i Nordeuropa, og tidsmæssigt et kapløb med tiden. Hotelværelser, møde og konferencefaciliteter var allerede fuldt bookede, deadline var klokkeklar, fra installationsstart til drift på under 6 måneder….

Den nye bygning er på 12 etager og huser ikke mindre end 282 hotelværelser og 38 mødelokaler. Mødelokaler som er fleksible, spækket med state-of-the-art teknologi fra inderst til yderst.
Mødelokaler der lever op til den ekstremt høje kvalitet, som man møder alle andre steder på Tivoli Hotel & Congress Center.

Opgaven bestod af 3 entrepriser, - lyd, billed og bagvedliggende infrastruktur.,der gør det muligt at styre og monitorere hvert af de enkelte mødelokaler fra centralt hold og kæder teknikken i de 2 ”tårne” sammen i en helhed.

Mødelokaler i 4K kvalitet
På Tivoli Hotel & Congress Center er der ikke tale om helt almindelige mødelokaler.
Mødelokalerne er de første i Skandinavien,- faktisk de første i Nordeuropa der anvender 4K/UHD teknologien i et så gennemført omfang.

Design og funktionalitet har også i den tekniske indretning været et væsentligt parameter. I stedet for traditionelle projektorer valgtes LED skærme til hovedparten af møderummene,- stilfuldt og mindre dominerende end traditionelle løsninger. I alt er der installeret 21 Ultra HD skærme i 98” og 9 stk. 84” skærme og resten af teknikken (og der er rigtigt meget) er behørigt gemt af vejen,- det skal bare spille…

Lyd Skal Høres - ikke ses
Tivoli Hotel & Congress Center havde allerede et eksisterende SoundWeb lydsystem. I forbindelse med det nye ”tårn”blev systemet udvidet fra 41 til hele 90 enheder på tværs af hele Congress centeret. Derudover er der installeret 431 'usynlige' indbygningshøjttalere til lofter i mødelokalerne alene, hvilket sikrer en meget jævn lyddistribution, så alle i rummet får alle detaljer med. Indbyggede loftshøjttalere går desuden igen på såvel gang- som fællesarealer og styres centralt via 4 x 256 kanalers BLU Link kæder.

Med dette superfleksible set-up kan op til 200 audiokanaler distribueres valgfrit til et hav af distinkte destinationer, og hele 96 kanaler er koblet op på et trådløst mikrofonsystem, som fjerner synlige kabler og holder deltagere såvel som fremlæggere fokuserede på det de i virkeligheden er samlet for at debattere eller præsentere...

Samarbejdet
”Samarbejdet med Danmon Group har været fantastisk. De har en god forståelse for, at det skal være færdigt til tiden, samtidig er de også med på, at der bliver lavet lidt ændringer undervejs. Og de forstår også, at huset er kørende under dele af installationen; så når man ringer og siger, nu er det tid, så står de der. Så en del af deres arbejde er foregået om natten, netop fordi det var der, at der kunne findes en ledig tid til installationen.

Nu da AV installationen har haft sin ilddåb, er jeg glad for at kunne sige, at den fungerer perfekt og byder på netop den fleksibilitet, som vi ønskede. For eksempel kan lyd distribueres nemt og frit på tværs af hele komplekset. De små ting, som der har været ligger klart indenfor det forventelige og også i den forbindelse har Danmon leveret en aldeles upåklagelig after-sales service.”
- Karsten Sørensen, AV ansvarlig, Tivoli Hotel & Congress Center

"I dagligdagen fungerer AV siden på Tivoli Hotel & Congress Center rigtig fint. Vi ved hvor stor en betydning netop AV har for et vellykket arrangement, og fejler den så kan et vigtigt arrangement også fejle for vores kunder. Vi hører ofte fra vores kunder i både ind- og udland, at ”vi kan noget her, som ikke opleves mange steder”. Vi hører ligeledes fra vores kunder, at vi er meget fleksible, og at alle mulige og umulige kreative løsninger bliver løst med største tilfredshed. Skal det summes op i et par nøgleord, må det være: 'unik', 'fleksible løsninger' samt 'Plug & Play'."
- Pia Schultz, Head of Congress & Events

Professionel rådgivning & opgaveløsning

Når du søger rådgivning hos os, garanterer vi, at vi leverer professionel rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skræddersyr sammen med dig den løsning med broadcast udstyr, der passer dig og din produktion bedst. Lad os bruge vores mange års erfaring og kompetencer på at rådgive dig, så din produktion fungerer optimalt - kontakt os på info@danmon.dk eller på 4596 8800 for at høre mere.

Slide 1

Vi kan hjælpe din virksomhed

Hos Danmon står vi klar til at hjælpe din virksomhed med den rette løsning. Tøv ikke med at tage kontakt, vores dedikerede team af teknikere har den nødvendige viden og erfaring til at levere pålidelige og innovative løsninger, der opfylder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed


    Rul til toppen