Broadcast contribution og distribution

Vil du sikre en problemfri sending af dit indhold? Så kan vi hos Danmon hjælpe med professionelle løsninger indenfor distribution og levering af dit indhold. Vores løsninger spænder bredt fra tv- og radiosendere, OTT-tjenester, til forstærkere og satellitkommunikation. Vi tilbyder omfattende tjenester til alle vores løsninger for at sikre, at din udsendelse altid går sikkert igennem fra studiet til slutbrugeren.

Vores løsninger indenfor contribution og distribution

Broadcast distributionsløsninger er den perfekte måde at sikre, at dit indhold bliver set af det størst mulige publikum. Med vores avancerede teknologi og omfattende netværk af partnere kan vi distribuere dit indhold til en lang række platforme, herunder tv, radio og online streamingtjenester.

Danmon er førende indenfor udstyr og rådgivning til broadcast-segmentet, hvor vi sammen med anerkendte samarbejdspartnere og brands leverer de bedste løsninger i branchen. Vores løsninger indenfor contribution og distribution spænder bredt alt afhængig af dit behov. Vores team af eksperter kan hjælpe dig med at finde den bedste distributionsstrategi for dit indhold under hensyntagen til faktorer som målgruppe, budget og distributionsrettigheder. Vi håndterer alle de tekniske detaljer, så du kan fokusere på at skabe fantastisk indhold.

Uanset om du er en lille produktionsvirksomhed, der ønsker at nå et lokalt publikum eller et større studie, der ønsker at distribuere indhold globalt, har vi en løsning, der opfylder dine behov. Så vent ikke længere - kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få dit indhold ud til verden!

Vi samarbejder med anerkendte broadcast distributører

Med vores ekspertise og indsigt I branchen rådgiver og udbyder vi selvfølgelig de bedste løsninger der findes indenfor contribution og distribution. Vi arbejder tæt sammen med anerkendte broadcast distributører med kvalitetsbevidste løsninger indenfor branchen.
Læs mere om vores samarbejdspartnere og løsninger indenfor contribution og distribution.


Hiltron – Satellite & wireless distribution

Gennem vores tætte samarbejde med Hiltron kan vi rådgive dig om og levere både satellitkommunikationsløsninger og trådløse broadcast-løsninger. Hiltron er Tysklands ledende system integrator inden for satellit- og trådløs kommunikation. Som en af de bedste på komplekse turnkey systemer, er Hiltron den foretrukne partner for kunder verden over. Hiltrons solide kompetence og store fleksibilitet, gør dem i stand til at diskutere projekter baseret på ethvert systemdesign eller systemkrav kunderne måtte have. Hiltron er også producent og distributør af produkter og løsninger for satellit- og mikrobølge kommunikation med broadcast kvalitet.


Broman - OPTOCORE – Fiber, routing & multiplexing distribution

I mange år har OPTOCORE været den førende udbyder af tidskritiske, redundante lyd-, video- og kontrolinfrastrukturer. Deres netværk bruges i en række forskellige miljøer, herunder blandt verdens største begivenheder, samt som et alternativ til kobberinfrastruktur i OB-varevogne, stadioner, studier og teatre. OPTOCORE-systemerne kan skaleres ned til bærbare scenebokse med mixerpultintegration fra punkt til punkt.
OPTOCORE er baseret på de åbne AES3- og AES10-standarder (MADI) og leverer transport, routing, formatkonvertering og distribution af lyd-, video- og kontroldata med fuld administrativ og diagnosefunktionalitet.


Sencore – Multichannel distribution

Gennem vores tætte samarbejde med Sencore udbyder og rådgiver vi til den perfekte distributionsløsning indenfor multichannel distribution. Ønsker du flere muligheder for at distribuere dit indhold gennem flere kanaler, er Sencore det rette valg. Sencore er en ledende leverandør af produkter indenfor multichannel distribution, video transport, modtag, dekoding, transkoding og modulering. Med deres kvalitetssikre udstyr og løsninger sikre du at dit indhold bliver leveret til slutbrugeren.


Barnfind – Analyzing & measurement

Det norske selskab Barnfind Technologies AS blev startet op i 2012 af en gruppe erfarne industri-veteraner. De delte deres viden og erfaring for at designe en signal-neutral platform som tilbyder en række funktioner og som støtter op om mange forskellige signalformater i én ramme. Her håndteres fibertransport-løsninger, multiplexing, routing, konversion, distribution, IP/Ethernet, 4K 60p arbejdsflyt, CAM-CCU-løsninger i verdensklasse. Denne unikke tilpasning vil også spare dig for værdifuld rack-plads, strømforbrug og penge, hvilket gør Barnfind et af de grønneste firmaer i videobranchen.

Professionel rådgivning & opgaveløsning

Når du søger rådgivning hos os, garanterer vi, at vi leverer professionel rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skræddersyr sammen med dig den løsning med broadcast udstyr, der passer dig og din produktion bedst. Lad os bruge vores mange års erfaring og kompetencer på at rådgive dig, så din produktion fungerer optimalt - kontakt os på info@danmon.dk eller på 4596 8800 for at høre mere.

Slide 1

Vi kan hjælpe din virksomhed

Hos Danmon står vi klar til at hjælpe din virksomhed med den rette løsning. Tøv ikke med at tage kontakt, vores dedikerede team af teknikere har den nødvendige viden og erfaring til at levere pålidelige og innovative løsninger, der opfylder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed


    Rul til toppen