Infrastruktur til videoproduktion

I en moderne video- og medievirksomhed er der mange forskellige komponenter og teknologier, der skal spille sammen i både produktions- og redigeringsøjemed. Selve videoinfrastrukturen er den overordnerede betegnelse for den struktur, der får det hele til at hænge sammen.
Hos Danmon hjælper vi virksomheder inden for video- og mediebranchen til at skabe en brugervenlig, hurtig og sikker videoinfrastruktur, der gør hverdagen lettere og agile for medarbejdere på tværs af organisationen.
Vi er dansk samarbejdspartner med de mest anerkendte og betroede leverandører af professionel videoinfrastruktur. I dette overblik kan du lære mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed eller organisation i gang.

Video- og medieinfrastruktur med samarbejdet og brugervenligheden i centrum

I en samlet videoinfrastruktur er der ofte mange avancerede parametre, der skal arbejde sammen på kryds og tværs. Det er derfor vigtigt at holde hovedet koldt og lægge en god strategi for, hvordan video- og medieproduktionen skal spille sammen. Her på siden kan du læse mere omkring nogle af vores vigtigste samarbejdspartnere, når det kommer til levering og implementering af videoinfrastruktur.

EVS MI :TV- og Broadcastinfrastruktur i verdensklasse

EVS MI er en af pionererne indenfor banebrydende teknologibedrifter. I løbet af de sidste 30 år er EVS MI vokset fra deres base i Holland til at blive en global leder inden for broadcast netværksinfrastruktur; betroet af tv-stationer, netoperatører og serviceudbydere til at drive, kontrollere og overvåge kritiske operationer med pålidelige og omkostningseffektive løsninger, såsom Cerebrum kontrol systemer, Neuron SDI-IP gateways og processing, og Synapse modulære ”Glue” produkter.

ROSS: Med TV-produktionsmiljøet i centrum

Ross er en af de mest succesfulde producenter inden for branchen de seneste år. Gennem deres egne produktudviklinger og opkøb af mindre selskaber har de skabt en række unikke produkter og løsninger, såsom Carbonite og Acuity billedmixere, Ultrix router system, OpenGear modular, XPression grafikløsninger, Acidcam og PTZ kameraserien, Furio Robotics, Social media, og den Graphite "all in a box"-løsning, der udfordrer markedet. Ross er kendt for at levere innovative løsninger til produktionsmiljøer på et prismæssigt konkurrencedygtigt niveau.

Quantum - Ubegrænset Plads, Uovertruffen Sikkerhed

Quantum kan i dag tilbyde storageløsninger til kunder, der har meget store såvel som små lagerbehov.

Fra systemer med Petabytes og høje båndbreddekrav til kunder, der måske skal tage delt lager med sig på deres næste projekt. StorNext filsystemet er i dag verdens hurtigste filsystem og er med sin fleksibilitet fremragende til lagring af krævende mediedata. CatDV er et velkendt MAM-system, der bliver bedre og bedre for hver dag, og fokus er på enkelhed, og at det skal være hurtigt for kunden at komme i gang og derefter forfine systemet over tid.

CatDV findes også i dag som en integreret løsning med storage fra Quantum, som kunden nemt selv kan implementere.

EVS: Sport-transmissioner & LIVE TV-produktion

Videoinfrastruktur er en vigtig del af live sportsproduktion, og ingen kan undvære EVS i denne sammenhæng. EVS har gjort sig et stærkt navn inden for live, replay og slowmotion-segmentet på grund af deres ekstremt professionelle kvalitet, stabilitet og workflow.

Deres produkter er uundværlige for mange produktionsselskaber, der arbejder med live sportsbegivenheder, og de har formået at etablere sig som en af de førende spillere på markedet inden for videoinfrastruktur. Deres produkter er ikke kun kendt for deres høje kvalitet, men også for deres effektive workflow, der gør det nemt for produktionsholdene at få adgang til deres materiale og arbejde med det på den mest effektive måde.

Professionel rådgivning & opgaveløsning

Når du søger rådgivning hos os, garanterer vi, at vi leverer professionel rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skræddersyr sammen med dig den løsning med broadcast udstyr, der passer dig og din produktion bedst. Lad os bruge vores mange års erfaring og kompetencer på at rådgive dig, så din produktion fungerer optimalt - kontakt os på info@danmon.dk eller på 4596 8800 for at høre mere.

Slide 1

Vi kan hjælpe din virksomhed

Hos Danmon står vi klar til at hjælpe din virksomhed med den rette løsning. Tøv ikke med at tage kontakt, vores dedikerede team af teknikere har den nødvendige viden og erfaring til at levere pålidelige og innovative løsninger, der opfylder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed


    Rul til toppen