Kognitive løsninger i film og mediebranchen

IBM Watson er i den seneste tid blevet et mere efterspurgt værktøj indenfor film og medieindustrien. IBM Watson er en kunstig intelligens, der gør det muligt for dig at redigere videoer hurtigere og mere effektivt. AI-teknologien giver dig et væld af fordele indenfor videoredigering, hvor mange af de manuelle processer i redigeringsarbejdet kan skæres fra, så der er mere tid til at fokusere på det kreative.

IBM Watson er en kunstig intelligens, der gør det muligt for dig at skabe professionelle videoer på kortere tid. Med Watson kan du analysere videoer og identificere de vigtigste elementer, så du kan fokusere på det, der er vigtigt. Det giver dig mulighed for at skabe kreative og engagerende videoer med professionel kvalitet, men uden den mere kedelige del af redigeringsarbejdet. Watson kan blandt andet genkende tale, forstå sprog, analysere billed- og videodata, som gør det til et af meget brugbart værktøj til at finde og udvælge specifikke scener. Watson er også udstyret med avancerede funktioner, der gør det muligt for dig at tilpasse videoer til forskellige formål og platforme. Det giver dig mulighed for at skabe videoer, der er målrettet og engagerende for dine seere. Watson kan også hjælpe dig med at optimere videoer til forskellige skærmstørrelser, så du kan nå flere seere. Med IBM Watson kan du skabe professionelle videoer hurtigere og mere effektivt end nogensinde før.

Brugen af IBM Watson's AI-teknologi i filmproduktion

IBM Watson's AI-teknologi er blevet brugt i en række forskellige industrier, og nu er det i den grad også begyndt at gøre sig gældende inden for filmproduktion. Med Watson's kraftfulde maskinlæring- og databehandlingsevner kan filmproducenterne nu få adgang til en række nye værktøjer, der kan hjælpe dem med at skabe mere engagerende indhold for deres publikum. Ved at have mere fokus på det kreative og lade teknologien klarer de manuelle arbejdsgange. Men hvordan bliver Watson brugt til filmproduktion i dag?

Et populært eksempel på produktioner hvor Watson er anvendt er horrorfilmen ”Morgan” fra 2016, hvor 20th Century Fox testede teknologien af i samarbejde med IBM. Projektet gik ud på, at de skulle have Watson til at lave en trailer for filmen. IBM løste opgaven med en unik løsning, hvilket resulterede i den første trailer, der blev skabt udelukkende ved hjælp af kunstig intelligens og maskinlæring. 'Morgan'-traileren er et andet eksempel på, hvordan disse teknologier forventes at ændre måden, vi producerer og arbejder med video i de kommende år.

Men hvordan fungerer AI i redigeringsprocessen? I dette tilfælde trænede de systemet til at forstå genren ved at fodre den med trailers fra 100 horrorfilm. På den måde fik Watson også et større indblik i blandt andet adfærdsmønstre og følelser, som gør sig gældende indenfor horrorgenren. Dertil var det også muligt for Watson at kategorisere data for hvordan en trailer indenfor genren bør strikkes sammen.

Derefter blev Watson fodret med selve filmen "Morgan". Efter at programmet "så" filmen, identificerede det 10 øjeblikke, der ville være de bedste klip til en trailer. Resultatet blev den første trailer skabt af kunstig intelligens og machine learning og redigeret af en erfaren filmskaber. ‘Morgan’-traileren er derfor et godt eksempel på, hvordan disse teknologier i de kommende år kommer til at ændre den måde, vi producerer og arbejder med video på. Samtidig kan disse teknologier være med til at give plads til det kreative og minimere de manuelle processer og workflows. Vil du vide mere om hvad Watson kan hjælpe dig med? Så tøv ikke med at tage kontakt, vi står klar til at rådgive og dele idéer.

Professionel rådgivning & opgaveløsning

Når du søger rådgivning hos os, garanterer vi, at vi leverer professionel rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skræddersyr sammen med dig den løsning med broadcast udstyr, der passer dig og din produktion bedst. Lad os bruge vores mange års erfaring og kompetencer på at rådgive dig, så din produktion fungerer optimalt - kontakt os på info@danmon.dk eller på 4596 8800 for at høre mere.

Slide 1

Vi kan hjælpe din virksomhed

Hos Danmon står vi klar til at hjælpe din virksomhed med den rette løsning. Tøv ikke med at tage kontakt, vores dedikerede team af teknikere har den nødvendige viden og erfaring til at levere pålidelige og innovative løsninger, der opfylder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed


    Rul til toppen