Storage

Er du på udkig efter en professionel storage løsning til din broadcast virksomhed, er du kommet til det helt rette sted. Vi samarbejder med anerkendte brands såsom Editshare og Harmonic for at tilbyde de bedste storage teknologier, der gør det nemt at lagre og administrere store mængder af data. Vores løsninger kan integreres med dit redigeringssoftware og er skalerbare, så du kan tilføje mere lagringskapacitet efter behov.
Hvis du arbejder i tv, medie eller broadcast industrien, ved du, hvor vigtigt det er at have en pålidelig og sikker storage løsning. Med de stadigt voksende mængder af data, der skal gemmes og behandles i medie- og videobranchen, er det vigtigt at have en løsning, der kan håndtere dine behov for datalagring.

Professionelle shared storage løsninger til broadcast, tv,- og mediebrancen

Den professionelle storage løsning er en datalagrings-teknologi, der bruges til at opbevare og administrere store mængder af data inden for broadcast, tv, og mediebranchen. Disse løsninger kan håndtere store mængder af data og gøre det nemmere at dele og administrere filerne på en sikker og pålidelig måde.

Professionelle storage-løsninger kan ofte integreres med andre teknologier, såsom redigeringssoftware, for at gøre det nemmere for brugerne at arbejde med deres data. De kan også være designet til at være skalerbar, så virksomheder kan tilføje mere lagringskapacitet, når de har brug for det.

En professionel storage løsning kan være en nødvendighed for virksomheder inden for broadcast, tv, og mediebranchen, da det kan gøre det nemmere at håndtere store mængder af data og sikre, at deres arbejdsprocesser forløber glat og uden forsinkelser. Herunder får du en kort introduktion til Editshare og Harmonic, som vi samarbejder med for at skabe de bedste storage-løsninger for vores kunder.

Design & Implementering

Service &
Support

Back-up-løsninger

Forebyggende vedligeholdelse

Træning & Uddannelse

Storage løsninger fra Editshare

Editshare er en software virksomhed med en portefølje af mange forskellige værktøjer til mediehåndtering – og herunder storage løsninger. Hos Danmon samarbejder vi med Editshare for dels at implementere og idriftsætte shared storage, der er en storage teknologi, der benyttes af mange medie- og produktionsvirksomheder. Shared storage gør det nemlig muligt for flere brugere eller enheder at få adgang til samme data – uanset antal deltagere eller type medie.

Storage løsninger fra Editshare kan være nyttigt inden for en række vigtige funktioner, f.eks. i et kreativt team, hvor flere brugere skal have adgang til de samme filer, eller i en virksomhed, hvor mange forskellige enheder skal have adgang til fælles data.

Læs mere om- og bliv klogere på, hvordan Editshare og deres storage løsninger kan gøre hverdagen langt lettere og mere effektiv for virksomheder og organisationer: klik her (mangler link).

Storage løsninger fra SNS

SNS (Studio Network Solutions) er en af vores primære samarbejdspartnere, når det kommer til storage løsninger for digitale og samarbejdsorienterede medievirksomheder. SNS er højt specialiseret inden for deres shared storage teknologi, der særligt er udviklet til projekter, der kræver stor skalerbarhed.

De er en af de største udbydere af lagringsløsninger til medier, og har haft stor succes med at levere til shared storage-løsninger inden for både video og lyd, da SNS kan håndtere alle de tre store redigeringsklienter samt Pro Tools klienter.

Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvad dine muligheder er for at få implementeret en professionel storage løsning, står vi klar ved telefonen til at hjælpe din virksomhed eller organisation.

Professionel rådgivning & opgaveløsning

Når du søger rådgivning hos os, garanterer vi, at vi leverer professionel rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skræddersyr sammen med dig den løsning med broadcast udstyr, der passer dig og din produktion bedst. Lad os bruge vores mange års erfaring og kompetencer på at rådgive dig, så din produktion fungerer optimalt - kontakt os på info@danmon.dk eller på 4596 8800 for at høre mere.

Slide 1

Vi kan hjælpe din virksomhed

Hos Danmon står vi klar til at hjælpe din virksomhed med den rette løsning. Tøv ikke med at tage kontakt, vores dedikerede team af teknikere har den nødvendige viden og erfaring til at levere pålidelige og innovative løsninger, der opfylder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed


    Rul til toppen