EditShare

Hos Danmon er vi eksperter i rådgivning, implementering og support af de mange forskellige værktøjer til mediehåndtering, som Editshare tilbyder. Værktøjer, som kan være med til at effektivisere håndteringen af video- og medieindhold på tværs af virksomheder og organisationer. Editshare er en af de få, men anderkendte softwarevirksomheder, der tilbyder samlede løsninger inden for post medie fil håndtering som NLE, Shared Storage, MAM & Archive.
Hvis I står og har brug for en professionel shared storage-løsning, der effektiviserer det daglige arbejde med medie- ogindholdsproduktion, så er Editshare det oplagte valg, som vi kan hjælpe jer med at komme godt i gang med.

Shared Media Storage til TV- og mediebranchen

Editshares avancerede Shared Storage Product  hjælper TV- og medievirksomheder med at optimere- og skabe et effektivt workflow i produktions- og redigeringsprocessen. Herunder er EditShare shared storage solutions designet til netop at støtte samarbejdsbaserede arbejdsgange ved at tillade flere brugere adgang og redigering af de samme medie-filer på samme tidspunkt.
Denne løsning benyttes typisk i produktionsstudier, postproduktioner og til andre opgaver, der kræver professionel opbevaring og deling af store medie-filer. EditShare optimerer således hele mediehåndterings-processen helt fra produktionsfasen til den endelige redigering.
Med andre ord er EditShare Storage et vigtigt og værdiskabende redskab for enhver medie-virksomhed, som ønsker at optimere arbejdsprocesser og samarbejdet i produktionsfasen.

EditShares shared storage server kan også bruges til at gemme og administrere andre typer af mediefiler, såsom lydfiler, billeder og videoer – der er med andre ord uanede muligheder for fleksibiliteten i det daglige arbejde.

Maksimal fleksibilitet og samarbejde med EditShare FLOW

EditShare FLOW MAM er en mediehåndteringsplatform, der er designet til at håndtere millioner af medie- og ikke-medieelementer på tværs af flere lag af lagring. Uanset om du er en redigeringsassistent, producer eller online-redaktør, giver FLOW's unikke workflow-funktionalitet kollegaer og samarbejdspartnere placeret over hele verden og har dermed mulighed for at kommunikere og samarbejde ubesværet med et omfattende værktøjssæt for hver medarbejder. FLOW kan installeres på din egen hardware, hvilket giver mulighed for skalering, hvis behovet opstår - fra to brugere op til hundredvis af medlemmer.

EditShare FLOW scanner og indekserer dine lagerenheder, og giver en enkelt samlet visning af alt dit indhold uanset hvor det faktisk er gemt - online, offline eller i ”clouden”, hvilket gør det nemmere end nogensinde at håndtere og lokaliser mediefiler, fotos eller dokumenter på tvær af forskellige storage enheder rund omkring på kloden.

Har du spørgsmål til Editshare mediehåndterings platform?

Hvis du har spørgsmål til Editshare Mediehåndterings platform er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os her på siden. Så vil vi rådgive dig efter bedste evne, og gå i dybden med de mange fordele, I kan få med EditShares effektive mediehåndterings-værktøjer.

Du er også mere end velkommen til at læse mere om vores samlede løsninger inden for broadcast udstyr, så du kan sammensætte lige præcis den løsning, der passer bedst til dine behov. Uanset hvilket hardware eller software du mangler for at realisere dine broadcast visioner, så kan vi efterleve det her hos Danmon.

Professionel rådgivning & opgaveløsning

Når du søger rådgivning hos os, garanterer vi, at vi leverer professionel rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skræddersyr sammen med dig den løsning med broadcast udstyr, der passer dig og din produktion bedst. Lad os bruge vores mange års erfaring og kompetencer på at rådgive dig, så din produktion fungerer optimalt - kontakt os på info@danmon.dk eller på 4596 8800 for at høre mere.

Slide 1

Vi kan hjælpe din virksomhed

Hos Danmon står vi klar til at hjælpe din virksomhed med den rette løsning. Tøv ikke med at tage kontakt, vores dedikerede team af teknikere har den nødvendige viden og erfaring til at levere pålidelige og innovative løsninger, der opfylder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed


    Rul til toppen