Om Danmon Group A/S

Danmon Group A/S er en integreret del af Dan Technologies koncernen.

Koncernen har lignende selskaber i Norge, Sverige, England, Spanien, Dubai og Vietnam, og leverer systemløsninger i det meste af verdenen. Danmon Group A/S søsterselskaber, Danmon Group Norway og Danmon Group Sweden, baseret i henholdsvis Oslo og Stockholm, er ligeledes førende leverandører på lokalmarkederne.

Selskaberne Hiltron GmbH i Tyskland og NTP Technology A/S er ligeledes selskaber i koncernen ligesom Danmon Group Systems, der er en førende international system integrator som projekterer og installerer totalløsninger bl.a. indenfor TV studier, OB- og SNG vogne.

Danmon Group A/S er en af Danmarks førende og mest erfarne leverandører af professionelt TV, video, lyd transmissionsudstyr, samt Display, AV og kommunikationsløsninger hvad enten det drejer sig om enkle løsninger, større systeminstallationer eller totale projekter.
Selskabets aktiviteter består i salg, installation og service af broadcast udstyr og professionelt videoudstyr til bl.a. TV stationer, film- og videoproduktionsselskaber, Post Production huse, uddannelsesinstitutioner samt private og offentlige virksomheder og institutioner.

I Danmon Group A/S er placeret på kontorer i henholdsvis Gentofte og i Risskov - Aarhus.

Vi har specialiseret os indenfor følgende 5 hovedområder:

  • Broadcast Solutions
  • Pro Audio
  • Media & IT
  • Business Solutions (Display, AV og Telepresence)
  • Service og Support

Salgsafdelingen er placeret i Gentofte og Risskov. Serviceafdelingen består af meget erfarne og branchekendte medarbejdere, der har forrygende travlt med at servicere og supportere vore kunder overalt i landet.

Organisationen omfatter desuden ”Soundware”, vor professionelle lydafdeling der bl.a. har specialiseret sig i Digitale audiomixere, InterCom m.m. til Live, PA, Radio, Broadcast og Teater.

 

Rul til toppen