Rådgivning og levering af Intercom system

At vælge et Intercom system handler om at vælge et vigtigt system til jeres kommunikation. Kommunikation, der ofte er skjult for tilskuere, men som sikrer, at det hele glider og fremstår professionelt.

Hvis du søger vejledning og rådgivning inden for Intercom systemer, er du kommet til det rette sted. Vi ved, hvor vigtigt det er at vælge de rigtige kommunikationssystemer, da det er afgørende, at vi kan kommunikere med hinanden - specielt i situationer, hvor vi er afhængige af hinanden, og hvor tingene skal gå stærkt.

Find vores udvalg af intercom systemer på vores webshop

Sikker og pålidelig kommunikation med et professionelt intercom system

Med et Intercom system sikrer du en pålidelig og sikker tovejskommunikation. Kommunikation, som kan være altafgørende i situationer, hvor det skal gå hurtigt, og hvor I er afhængige af hinanden og den indbyrdes kommunikation. Vi kan vejlede dig i hvilken intercom løsning, der er den rette for dig og din virksomhed. Vores vejledning tager altid udgangspunkt i, hvilke behov og ønsker du har. Vores levering er altid den mest optimale løsning på markedet, som netop har fokus på at sikre din kommunikation.


ClearCom – først på live-markedet

Siden 1968 har ClearCom været markedsledende inden for både trådede og trådløse kommunikationssystemer. Begge dele sikrer kommunikation mellem mennesker. ClearCom var først med intercom systemer til live-markedet, og har siden udviklet produkter og løsninger inden for stor set alle segmenter – herunder intercom til broadcast, sport, militær, maritim og andre industrisegmenter. Vi har stor ekspertise inden for ClearCom produkter og kender den bredde, der er i deres produkter.

Pålidelige audio intercom systemer til TV og broadcast

En professionel intercom-løsning er i mange tilfælde en nødvendighed for at sikre uhindret og direkte kommunikation under TV- og nyhedstransmissioner. Det er især vigtigt, da der er mange medarbejdere og arbejdsfunktioner, der skal være i stand til at samarbejde under alle slags udsendelser.
Hos Danmon kan vi hjælpe din virksomhed eller organisation med at implementere et professionelt intercom-system. Dette system sikrer, at der er glidende kommunikation mellem medarbejdere og arbejdsfunktioner, uanset om det er under en TV- eller nyhedstransmission, eller i andre sammenhænge.
Særligt under vigtige LIVE-sendinger skal redaktøren, produceren, tilrettelæggeren og værten kunne kommunikere sikkert og pålideligt via et intercom-system for at sikre, at det rigtige budskab bliver formidlet, sendeplanen bliver overholdt og eventuelle ændringer i programmet bliver klart kommunikeret.

Få professionel rådgivning og opgaveløsning her

Vi rådgiver dig inden for de Intercom-system løsninger, der findes, og vil på baggrund af dine behov og situation hjælpe dig med at vælge et Intercom system, som passer til din organisation. Når vi rådgiver dig, bruger vi vores erfaring, vores kompetencer og vores viden om markedet. Derfor kan vi altid vejlede dig i den rigtige retning, så du får en professionel løsning, der virker optimalt.

Professionel rådgivning & opgaveløsning

Når du søger rådgivning hos os, garanterer vi, at vi leverer professionel rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skræddersyr sammen med dig den løsning med broadcast udstyr, der passer dig og din produktion bedst. Lad os bruge vores mange års erfaring og kompetencer på at rådgive dig, så din produktion fungerer optimalt - kontakt os på info@danmon.dk eller på 4596 8800 for at høre mere.

Slide 1

Vi kan hjælpe din virksomhed

Hos Danmon står vi klar til at hjælpe din virksomhed med den rette løsning. Tøv ikke med at tage kontakt, vores dedikerede team af teknikere har den nødvendige viden og erfaring til at levere pålidelige og innovative løsninger, der opfylder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed


    Rul til toppen