AV-udstyr til undervisningslokaler, boardrooms og auditorier

Mangler du professionelt AV-udstyr i høj kvalitet til at tage præsentation på jeres arbejdsplads/institution til næste niveau? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Danmon har vi 40 års erfaring med professionelle AV-løsninger, der er med til at give undervisning og præsentationer et kvalitetsløft.

Vi leverer altid integrerede løsninger, der lever op til lige præcis jeres unikke behov og forventninger – både i skabelsen af det eksklusive boardroom, det funktionelle auditorium og det multianvendelige undervisningslokale. Uanset hvad dine drømme er, kan vi levere. Det er dit kvalitetsstempel, når du vælger Danmon som din leverandør af professionelt AV-udstyr til undervisningslokaler.

Professionelt AV-udstyr og tavler til undervisning

Der er mange forskellige løsninger, når det gælder om at skabe det helt rette undervisningslokale til jeres unikke arbejdsplads eller institution. Hos Danmon er der ikke en opgave, der er for stor eller lille. Vi skræddersyer en løsning, der passer til jeres ambitioner og behov og sørger selvfølgelig for, at alt er som det skal være helt fra indledende dialog til færdig levering af jeres valgte løsning.
Til dig, der skal have et mindre undervisningslokale, leverer vi ”plug and play” løsninger, der er nemme at gå til for den enkelte medarbejder. De kræver ikke særlige tekniske forudsætninger og er ”grønne” løsninger, der automatisk starter, når facilitator er klar, og selv lukker ned, når mødet er slut. Så bliver det ikke meget enklere.

Få store interaktive skærme til større lokaler

Har du endnu højere ambitioner, eller brug for at sikre en god visuel oplevelse for en større gruppe mennesker, kan vi både levere store interaktive skærme eller dynamiske LED vægge, hvor der ikke er gået på kompromis med billedoplevelsen. Hertil kan vi også supplere med en fantastisk lydoplevelse, hvis I har brug for at tale rummet op med en mikrofon og de rette højtalere.

Med andre ord – hvad I har brug for, leverer vi. Uanset om det er professionelt AV-udstyr til undervisningslokaler, en stor LED væg til møder eller til noget helt tredje. Vi rådgiver og leverer, så du får den løsning, der passer til dig og dine behov.

Forbedre undervisningen med interaktive tavler og skærme

Det visuelle aspekt af en præsentation/undervisning er utrolig vigtigt for den samlede oplevelse og indlæring. Derfor er det sidste, du må gå på kompromis med, når du skal tilrettelægge et undervisningslokale, de visuelle komponenter. Hos Danmon har vi et stort udvalg af interaktive tavler og skærme, der for alvor kan fange og fastholde opmærksomheden fra sine lyttere.

Vi kan også tilbyde interaktive touch tavler, hvis det passer godt til din unikke undervisningsstil – det er helt op til dig. Fælles for alle vores løsninger er, at de leveres i høj kvalitet og med dine unikke behov for øje. Vi rådgiver, designer og implementerer professionelle AV-løsninger og interaktive tavler til undervisning, så du kan fokusere på din kommunikation. Vi kan levere komplette løsninger fra ide til udførelse, og vi sikrer, at du får den løsning, der er helt rigtig for dig.

Find de rette løsninger hos Danmon

Vores fokus er altid at opfylde dit behov, så din kommunikation er optimal og dit budskab har alle forudsætninger for at nå ud til målgruppen. Vi er først tilfredse, når vi har leveret det professionelle og optimale AV-udstyr til dine undervisningslokaler, formidlet i et sprog, så alle kan forstå det og tage udstyret i brug.

Når du søger rådgivning hos os, garanterer vi, at vi leverer professionel rådgivning med fokus på det vigtige, nemlig at finde den optimale løsning ud fra jeres behov. Uanset om du har brug for et et TV-studie, videokonferenceudstyr, skærm tavler, touch tavler til undervisning, eller lyd i verdensklasse, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi lytter til dine ønsker og skræddersyr sammen med dig den løsning, der passer bedst.

Lad os bruge vores mange års erfaring og kompetencer på at rådgive dig om hvilken løsning, der er den rette, så du får det helt rette AV-udstyr til dit undervisningslokale. Kontakt os på info@danmon.dk eller på 45 96 88 00 for en uforpligtende snak om mulighederne. Så finder vi sammen den helt rette løsning til jeres behov.

Læs mere om vores andre løsninger

TOTALENTREPRISER
/PROJEKTER
Gennem de sidste 5 år har vi designet og implementeret løsninger til de største danske virksomheder, til landets mest succesfulde hotel og konferencecentre, samt løsninger til landets mest innovative uddannelsesinstitutioner

LÆS MERE

 
VIDEOKONFERENCE
LØSNINGER

Unified communication eller collaboration, - vi implementerer videokonference løsninger og Microsoft Teams for nem og ubekymret kommunikation uanset hvilken platform du benytter, og uanset hvor du befinder dig

LÆS MERE

 
CORPORATE
TV STUDIE
Danmon Group Business Solutions har årelang erfaring med design, levering og installation af Corporate TV studier. I tæt dialog med jer sikrer vi, at I far den bedst tænkelige studieløsning, med fokus på jeres virksomheds nuværende og kommende behov

LÆS MERE

 

Professionel rådgivning & opgaveløsning

Når du søger rådgivning hos os, garanterer vi, at vi leverer professionel rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skræddersyr sammen med dig den løsning med broadcast udstyr, der passer dig og din produktion bedst. Lad os bruge vores mange års erfaring og kompetencer på at rådgive dig, så din produktion fungerer optimalt - kontakt os på info@danmon.dk eller på 4596 8800 for at høre mere.

Slide 1

Vi kan hjælpe din virksomhed

Hos Danmon står vi klar til at hjælpe din virksomhed med den rette løsning. Tøv ikke med at tage kontakt, vores dedikerede team af teknikere har den nødvendige viden og erfaring til at levere pålidelige og innovative løsninger, der opfylder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed


    Rul til toppen