Corporate TV-studie

Drømmer du om et moderne og funktionelt TV- eller filmstudie til din virksomhed? Så er Danmon den helt rigtige samarbejdspartner til opgaven. Et flot TV-studie og avanceret AV-teknologi er nemlig ikke længere kun for professionelle. I dag kan virksomheder og uddannelsesinstitutioner selv producere TV-indhold af høj kvalitet – det eneste, det kræver, er en professionel og erfaren leverandør af studie udstyr, der sikrer, at du ender med lige præcis den løsning, der imødekommer jeres organisations behov og ønsker bedst. Så er du godt klædt på til at skabe højkvalitetsindhold, du kan være stolt af, og som afspejler de standarder og forventninger I har til jeres produktion.

Mange fordele ved professionelle løsninger til dit film- eller TV-studie

Der er mange fordele ved at have et professionelt TV-studie, hvis du lever af eller har brug for, at kunne lave flotte og professionelle filmsekvenser eller streame i kompromisløs billedkvalitet. I stedet for at betale dyre domme til eksterne samarbejdspartnere, kan I lave jeres eget materiale inhouse. Det sparer jer ikke kun penge i det lange løb – men giver jer også fleksibilitet og mere kontrol over jeres produktioner.

Et Corporate TV-studie er i den forbindelse et sikkert valg for dig, der gerne vil have alle disse fordele uden at gå på kompromis med det professionelle udtryk og kvaliteten af dit materiale. Derfor er det også essentielt, at den valgte studieløsning imødekommer organisationens nuværende behov gennem en tæt dialog, der tager udgangspunkt i jeres ønsker og forventninger.

Hos Danmon har vi mange års erfaring med at levere kvalitetsudstyr til TV- og filmstudier, hvor der streames eller laves alt fra film til reklamefilm. Vi leverer alt fra skærme og optageudstyr til software, der optimerer det daglige arbejde, så produktionen forløber gnidningsfrit. Du kan finde inspiration i vores udvalg af broadcast udstyr og finde lige præcis det studie udstyr, du er på jagt efter, til at skabe jeres organisations drømmestudie.

Streaming og virtuel kommunikation produceret i egne studier via egne AV-Systemer

I tæt dialog sammen med jer er vi klar til at rådgive og sikre, at I får den bedst tænkelige studieløsning, med fokus på jeres virksomheds nuværende og kommende behov. Uanset hvad jeres behov er, så står vi klar til at hjælpe jer lige fra den indledende dialog til leverance af det færdige produkt.

Vi påtager det fulde ansvar for;

• Design og implementering
• Fleksible service og support aftaler
• Back-up-løsninger
• Forebyggende vedligeholdelse
• Træning og uddannelse af brugere

Med andre ord er du i kyndige hænder, når du vælger Danmon som din leverandør og samarbejdspartner. Vi har mere end 40 års erfaring i branchen og tilbyder et stort udvalg af professionelle AV-løsninger, der sikrer, at du kan få lige præcis det TV-studie og det studieudstyr, som du drømmer om. Uanset om du er en mindre virksomhed, der lever af streaming, en produktionsvirksomhed eller om I blot mangler et inhouse corporate studie i jeres organisation, så står vi klar til at hjælpe jer med at realisere jeres ambitioner og få lige præcis det studie, som I ønsker.

Få rådgivning om professionelt studie udstyr som gavner din forretning

Når vi rådgiver dig om, hvilket corporate TV-studie du skal investere i, tager vi altid udgangspunkt i den specifikke situation og dine behov. På den måde er du sikker på, at det udstyr, vi anbefaler dig, opfylder de krav og forventninger, du har til dit kommende studie.

Har du spørgsmål til vores løsninger, eller har du brug for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan indfri dine studiedrømme? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på info@danmon.dk eller på 45 96 88 00 – så får vi sammen en god snak om, hvad vi kan gøre for at imødekomme dine ønsker bedst.

Læs mere om vores andre løsninger

TOTALENTREPRISER
/PROJEKTER
Gennem de sidste 5 år har vi designet og implementeret løsninger til de største danske virksomheder, til landets mest succesfulde hotel og konferencecentre, samt løsninger til landets mest innovative uddannelsesinstitutioner

LÆS MERE

 
VIDEOKONFERENCE
LØSNINGER

Unified communication eller collaboration, - vi implementerer videokonference løsninger og Microsoft Teams for nem og ubekymret kommunikation uanset hvilken platform du benytter, og uanset hvor du befinder dig

LÆS MERE

 
CORPORATE
TV STUDIE
Danmon Group Business Solutions har årelang erfaring med design, levering og installation af Corporate TV studier. I tæt dialog med jer sikrer vi, at I far den bedst tænkelige studieløsning, med fokus på jeres virksomheds nuværende og kommende behov

LÆS MERE

 

Professionel rådgivning & opgaveløsning

Når du søger rådgivning hos os, garanterer vi, at vi leverer professionel rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skræddersyr sammen med dig den løsning med broadcast udstyr, der passer dig og din produktion bedst. Lad os bruge vores mange års erfaring og kompetencer på at rådgive dig, så din produktion fungerer optimalt - kontakt os på info@danmon.dk eller på 4596 8800 for at høre mere.

Slide 1

Vi kan hjælpe din virksomhed

Hos Danmon står vi klar til at hjælpe din virksomhed med den rette løsning. Tøv ikke med at tage kontakt, vores dedikerede team af teknikere har den nødvendige viden og erfaring til at levere pålidelige og innovative løsninger, der opfylder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed


    Rul til toppen