Totalentrepriser

Skal du have gennemført en større teknisk renovering, eller mangler du kompetent rådgivning, design og levering af en løsning, der laves helt fra bunden? Så står Danmon klar til at hjælpe med ethvert projekt uanset størrelse og omfang. Vi har gennem mere end 10 år designet og implementeret løsninger til de største danske virksomheder, til landets mest succesfulde hotel og konferencecentre, samt leveret til landets mest innovative uddannelsesinstitutioner. Du er – med andre ord – i gode hænder, når du vælger os som samarbejdspartner i forbindelse med totalentrepriser.

Din fortrukne samarbejdspartner ved totalentrepriser

Danmon er en erfaren og pålidelig totalentreprenør, der altid går den ekstra mil for at sikre sig, at du ender med lige præcis den løsning, du ønsker. Vi er med fra starten, - fra designfasen eller i forbindelse med re-design af ønsket løsning, til implementering og efterfølgende servicering og support heraf. Uanset hvad dine AV-drømme er, så står vi klar til at hjælpe jer med at realisere jeres visioner.

Vi sætter en ære i at levere og implementere vores løsninger til den aftalte tid, i den aftalte kvalitet og til den aftalte pris. Undervejs indgår vi i tætte samarbejdsrelationer med kunden, bygherre, rådgivere, arkitekter og øvrige samarbejdspartnere, så vi altid har det fulde overblik over projektets proces og fremgang og kan sikre, at alt forløber som det skal. Det er din garanti, når du vælger Danmon som din samarbejdspartner og totalentreprenør.

Fordele ved at vælge os som totalentreprenør

Det er vigtigt at vælge en erfaren totalentreprenør, som man har tillid til. På den måde er du sikret et godt resultat og en proces, der giver dig ro i maven under hele forløbet. Vi deltager proaktivt i projektmøder, og vi kender værdien af et tæt samarbejde de enkelte entrepriser imellem. Vores medarbejdere kender til grænseflader mellem de enkelte delentrepriser og indgår professionelt i håndteringen og løsningen heraf i tæt samarbejde. Vi sørger for, at alt forløbet som det skal, fra indledende dialog til levering, installering og implementering.
Hvis du har spørgsmål til forløbet, er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte os. Så vil vi sørge for at besvare enhver spørgsmål, du måtte have.

Derfor skal du vælge Danmon:

Det er vigtigt at føle, at man er i gode hænder, når man indgår en stor aftale med en totalentreprenør. Totalentrepriser er meget dyre, og derfor er det vigtigt, at man kan regne med, at aftaler overholdes og at løsningerne leveres i den kvalitet og til den tid, der er aftalt.

I den forbindelse er der mange gode grunde til at vælge Danmon som din totalentreprenør til dit nye projekt:

• Vi har mere end 10 års erfaringer inden for rådgivning, design og levering af totalentrepriser
• Vi har et stort udvalg af løsninger, der passer til enhver størrelse og type af virksomhed
• Vi har et dedikeret team af eksperter, der kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dine behov
• Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og hurtig levering
• Vi tilbyder professionel installation og support gennem hele projektet

I et samarbejde med os kan du regne med at aftaler overholdes, og at vi følger alle projekter til dørs med et højt serviceniveau og høj faglig ekspertise hele vejen igennem. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe en helt perfekt totalløsning med professionelle AV-løsninger.

Læs mere om vores andre løsninger

BOARDROOMS
& AUDITORIER
Mangler du professionelt AV-udstyr i høj kvalitet til at tage præsentation på jeres arbejdsplads/institution til næste niveau? Hos Danmon har vi 40 års erfaring med professionelle AV-løsninger der er med til at give undervisning og præsentationer et kvalitetsløft

LÆS MERE

 
VIDEOKONFERENCE
LØSNINGER

Unified communication eller collaboration, - vi implementerer videokonference løsninger og Microsoft Teams for nem og ubekymret kommunikation uanset hvilken platform du benytter, og uanset hvor du befinder dig

LÆS MERE

 
CORPORATE
TV STUDIE
Danmon Group Business Solutions har årelang erfaring med design, levering og installation af Corporate TV studier. I tæt dialog med jer sikrer vi, at I far den bedst tænkelige studieløsning, med fokus på jeres virksomheds nuværende og kommende behov

LÆS MERE

 

Professionel rådgivning & opgaveløsning

Når du søger rådgivning hos os, garanterer vi, at vi leverer professionel rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skræddersyr sammen med dig den løsning med broadcast udstyr, der passer dig og din produktion bedst. Lad os bruge vores mange års erfaring og kompetencer på at rådgive dig, så din produktion fungerer optimalt - kontakt os på info@danmon.dk eller på 4596 8800 for at høre mere.

Slide 1

Vi kan hjælpe din virksomhed

Hos Danmon står vi klar til at hjælpe din virksomhed med den rette løsning. Tøv ikke med at tage kontakt, vores dedikerede team af teknikere har den nødvendige viden og erfaring til at levere pålidelige og innovative løsninger, der opfylder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed


    Rul til toppen