Kvalitetssikkert og professionelt udstyr til dine videokonferencer

Vi designer, implementerer- og rådgiver omkring videokonference-løsninger, der sikrer, at budskabet går klart og tydeligt igennem - hver gang.

Som mange af os nok har bemærket, er videokonferencer blevet en helt almindelig måde for virksomheder at kommunikere på over små og store afstande. Uanset om der er tale om små one-on-one's, team-møder eller de helt store konference-møder, giver video os muligheden for at komme i virtuel kontakt på video med både kunder og kolleger - nu også på tværs af landegrænser og tidszoner.

Særligt inden for de seneste par år, er der kommet et væld af nye løsninger og produkter på markedet for udstyr til videokonferencer, og langt de fleste i danske virksomheder har allerede gjort videomøder til en fast del af hverdagen. Det er dog et relativt nyt værktøj, og det kan være et svært marked at blive klog på. Én ting er dog sikkert. Videokonferencerne og online møder er fremtidens mødeform.

Det er derfor afgørende, at teknologien spiller, og at det hele fungerer upåklageligt. Hos Danmon hjælper vi med både professionel rådgivning, design og implementering af skræddersyede løsninger for videokonferencer og videomøder.

Hvis du allerede er klar til at lære dine muligheder at kende, så kontakt os i dag på info@danmon.dk eller direkte på +45 4596 8800 og lad os hjælpe med at vælge den helt rigtige løsning - til dit unikke behov.

Vi hjælper med at vælge en sikker videokonferenceløsning - uanset hvilket system du anvender

Du har muligvis allerede oplevet frustrerende og måske ovenikøbet kostbare øjeblikke, hvor teknologien svigter under et møde. Teknologiske udfordringer, hvor video-teknologien eller softwaren driller og dermed retter fokus væk fra budskabet eller hensigten med mødet. Når du overvejer at investere i en ny og ofte kostbar videokonference-løsning, så skal tingene naturligvis virke hver gang.

Vi implementerer videokonferenceløsninger, uanset din nuværende platform, for at sikre en nem og ubekymret kommunikation via virtuelle møder. Da vi hjælper med integration af videokonference udstyret, er det nu slut med at lade sig begrænse af, hvilken given platform der benyttes.

Vi leverer et komplet set up, der når hele vejen rundt om dine behov. Vi rådgiver ligeledes omkring den korrekte anvendelse af udstyret, så du ikke længere skal bekymre dig om at læse roman-tykke brugsvejledninger for blot at komme op at køre.

Med vores professionelle rådgivning og implementering af videokonferencer er vi med til at sikre, at den digitale kommunikation virker upåklageligt. Med den rette løsning, kan vi således være med til at sikre, at der bliver rettet fokus på de vigtige budskaber og samtaler.

Udstyr og hardware til videokonferencer, der gavner din forretning

Hvordan vælger man lige det helt rigtige kamera, mikrofon eller den bedste skærm til formålet? Er det fremtidssikkert og vil udstyret kunne virke sammen uden problemer? Spørgsmålene er mange, når snakken falder på udstyret og teknologien bag. Her kan vi hjælpe og være din professionelle rådgiver, så vi sikrer det rette set-up.

Hos Danmon er vi er stolte af at være en af Danmarks førende leverandører og rådgivere inden for videokonference-løsninger. I over 40 år har vi arbejdet på både små og store projekter med en bred kundeportefølje. Så når det kommer til hardware- og udstyr til videokonferencer, kan vi ud fra det enkelte behov i samarbejde med dig, finde den bedste løsning.

Blandt mange løsninger kan vi levere interaktive skærme samt flader og software, der øger både samarbejde, kommunikation og innovation på en helt ny og anderledes måde. Løsninger, der samtidig øger effektiviteten og i sidste ende gavner din forretning.

Videokonferencer og de virtuelle møder er kommet for at blive

Mange virksomheder er i dag gået "all-in" på at anskaffe sig både software og hardware til at afholde professionelle videokonferencer. I 2029 bliver det spået til, at det globale marked for videomøder vil stige over hundrede procent i forhold til markedet i dag.

'Flere og flere benytter sig derfor af video til både møder og events. Fordelene er mange, det kan spare dig penge og tid, men vigtigst af alt skabe en stor fleksibilitet både internt og eksternt i virksomheden.

Hos Danmon følger vi udviklingen inden for- og teknologien bag videokonferencer og videomøder tæt. Som eksperter hjælper vi således med at vælge den helt rigtige video opsætning, der sikrer, at jeres kommunikation flyder uhindret, samtidig med at brugeroplevelsen er i centrum.

En professionel videokonference-løsning sparer tid og penge

Vores overordnede mål er, at ingen skal føle sig hæmmet af tekniske udfordringer, når det kommer til afholdelse af møder og konferencer online. Og da slet ikke når det kommer til noget så essentielt som at komme i kontakt med sine kunder, kollegaer og samarbejdspartnere - også virtuelt. Virkeligheden er en anden i dag, end det var for blot et par år sider, mødekulturen er blandt de ting, der har ændret sig markant.

Videokonferencer- og møder er blevet en fast del af erhvervslivet. Men ikke alle virksomheder har den mest optimale videokonference-løsning, der basalt set blot skal sørge for, at samtalen fryder frit uden tekniske udfordringer.

Møder fylder en stor del af tiden i moderne virksomheder, og derfor skal teknologien spille - hver evig eneste gang. Et system, der ikke virker optimalt, kan potentielt set føre en række negative konsekvenser med sig. Et dårligt setup kan koste virksomheden tid og penge. Og det kan yderligere gå ud over ens image, hvis man ikke fremstår professionelt på videokonferencen til eksempelvis, møder med potentielle kunder.

Professionel rådgivning og opgaveløsning til din virksomheds videomøder

Når vi rådgiver dig om, hvilket videokonferenceudstyr du skal investere i, tager vi altid udgangspunkt i den specifikke situation og dine behov. Vi lytter til- og rådgiver dig hele vejen. På den måde sikrer vi, at vores løsning opfylder de krav og forventninger, du har.

Vores vision er, at kommunikationen blandt mennesker skal flyde uhindret, - uanset om vi kigger hinanden i øjnene i det fysiske eller virtuelle rum. Det fysiske rum er selvsagt en relativt simpel sag at administrere. Men når det kommer til det virtuelle rum, så er vi din samarbejdspartner, der kan hjælpe din virksomhed med at fremstå professionel på dine videokonferencer.

Kontakt os i dag på info@danmon.dk eller på 45 96 88 00 og lad os tage en snak om dine behov og vores løsninger.

Se også vores andre unikke produkter og løsninger, der sikrer at kommunikationen mennesker imellem får det optimale fokus.

Læs mere om vores andre løsninger

TOTALENTREPRISER
/PROJEKTER
Gennem de sidste 5 år har vi designet og implementeret løsninger til de største danske virksomheder, til landets mest succesfulde hotel og konferencecentre, samt løsninger til landets mest innovative uddannelsesinstitutioner

LÆS MERE

 
BOARDROOMS, AUDITORIER m.m

Integrerede løsninger til det eksklusive Boardroom, det funktionelle Auditorie og det multianvendelige møderum, er blandt de mange løsninger vi har leveret

LÆS MERE

 
CORPORATE
TV STUDIE
Danmon Group Business Solutions har årelang erfaring med design, levering og installation af Corporate TV studier. I tæt dialog med jer sikrer vi, at I far den bedst tænkelige studieløsning, med fokus på jeres virksomheds nuværende og kommende behov

LÆS MERE

 

Professionel rådgivning & opgaveløsning

Når du søger rådgivning hos os, garanterer vi, at vi leverer professionel rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skræddersyr sammen med dig den løsning med broadcast udstyr, der passer dig og din produktion bedst. Lad os bruge vores mange års erfaring og kompetencer på at rådgive dig, så din produktion fungerer optimalt - kontakt os på info@danmon.dk eller på 4596 8800 for at høre mere.

Slide 1

Vi kan hjælpe din virksomhed

Hos Danmon står vi klar til at hjælpe din virksomhed med den rette løsning. Tøv ikke med at tage kontakt, vores dedikerede team af teknikere har den nødvendige viden og erfaring til at levere pålidelige og innovative løsninger, der opfylder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed


    Rul til toppen