Professionelle AV-løsninger til virksomheder

Har du brug for professionelle AV-løsninger til din virksomhed? Hos Danmon leverer vi AV-løsninger med fokus på kvalitet. Skal vi hjælpe dig med at optimere din virksomheds kommunikationsmuligheder, så er du kommet til det rette sted. Vi har i mange år arbejdet med AV-løsninger til både virksomheder og organisationer, store som små. Vi tilbyder alt fra professionel rådgivning, montering og installation af tekniske kvalitetsløsninger. Hos os kan du være sikker på at få en skræddersyet løsning, som passer til netop din virksomheds og dets faciliteter.

AV-udstyr til ethvert behov

AV-udstyr er en vigtig del af enhver virksomheds teknologi. Det er nødvendigt for at sikre, at virksomheder kan kommunikere effektivt internt iblandt kollegaer, såvel som eksternt til kunder. Derfor er det essentielt at vælge det helt rigtige AV-udstyr til din virksomhed. Hos Danmon “Business Solutions” har vi stor erfaring indenfor AV-udstyr til virksomheder, vi kan derfor levere løsninger til de fleste behov uanset størrelse. Vores ekspertise favner bredt, hvilket gør os i stand til at finde de helt rigtige løsninger for netop din virksomhed.

Vi tilbyder professionelle AV-løsninger, AV-installationer og AV-udstyr til den moderne virksomhed. Vi har et bredt udvalg af produkter, der dækker alt fra konferencerum, auditorier, til både større og mindre møderum. Vores løsninger er skræddersyet dit netop din virksomheds rammer og derfor er vi i stand til at levere den bedste løsning til dine behov. Vi tilbyder alt fra skærme og projektorer, lydsystemer, den rigtige lyssætning samt tilknytning med det korrekte software. Alt sammen fra anerkendte brands, der vægter høj kvalitet og pålidelighed.

Med vores fremgangsmåde sikrer vi at løsningerne passer til netop dine og din virksomheds behov. Først skal vi have afklaret, hvad du har brug for og til hvilket formål. Derefter finder vi i fællesskab frem til hvilke AV-installationer, AV-løsninger og AV-udstyr, vi skal hjælpe dig med for at optimere din kommunikation.

Se vores AV-løsninger

TOTALENTREPRISER
/PROJEKTER

Gennem de sidste 5 år har vi designet og implementeret løsninger til de største danske virksomheder, til landets mest succesfulde hotel og konferencecentre, samt løsninger til landets mest innovative uddannelsesinstitutioner

LÆS MERE

 

BOARDROOMS, AUDITORIER m.m

Integrerede løsninger til det eksklusive Boardroom, det funktionelle Auditorie og det multianvendelige møderum, er blandt de mange løsninger vi har leveret

LÆS MERE

 

VIDEOKONFERENCE
LØSNINGER

Unified communication eller collaboration, - vi implementerer videokonference løsninger og Microsoft Teams for nem og ubekymret kommunikation uanset hvilken platform du benytter, og uanset hvor du befinder dig

LÆS MERE

 

CORPORATE
TV STUDIE

Danmon Group Business Solutions har årelang erfaring med design, levering og installation af Corporate TV studier. I tæt dialog med jer sikrer vi, at I far den bedst tænkelige studieløsning, med fokus på jeres virksomheds nuværende og kommende behov

LÆS MERE

 

Professionel montering og installation af vores AV-løsninger

Har du oplevet tekniske problemer i enten dit møderum, din konferencesal eller i dit streamingstudie? Mange virksomheder oplever i dag tekniske problemer med deres AV-installationer, som ofte kan resultere i både forsinkelse, stor irritation og i værste fald aflysning af vigtige møder eller events. Heldigvis kan du få professionel hjælp til implementering og installationer af AV-løsninger, skræddersyet til din virksomhed.

Vi ved at den rette montering og installation af AV-udstyr er altafgørende for en god kommunikation uden afbrydelser. Derfor inkluderer vores AV-løsninger både hurtig levering, professionel opsætning og installation af det udvalgte AV-udstyr på tværs af virksomheden rum. Vi sikrer, at du kan få professionel hjælp til at få det optimale ud af dit AV-udstyr.

Vores team af erfarne teknikere, hjælper dig med at montere og installere dit AV-udstyr, så du er sikker på at teknikken spiller fra A-Z. Vi sørger også for at hjælpe med at konfigurere og kalibrere systemerne, så de passer korrekt til virksomhedens og rummets specifikke behov. For at sikrer den bedste brugervenlighed hjælper vi med at opdatere og vedligeholde AV-udstyr, så det forbliver up-to-date og kører problemfrit.

Hvorfor vælge Danmon Group som din AV-leverandør?

Vi er din samarbejdspartner, når du har brug for AV-løsninger og AV-udstyr. Hos Danmon Group er vores vigtigste og fornemste opgave at optimere din kommunikation. Vi har mere end 40 års erfaring og ved derfor, hvordan tekniske problemer og halve løsninger kan påvirke din kommunikation og dermed også dine resultater. Budskabet står du for, men den tekniske løsning står vi 100 % inde for. Vi leverer kommunikations- og præsentationsløsninger, som sikrer, at dine budskaber får den opmærksomhed, de fortjener.

Så hvis du leder efter professionelt set-up af din virksomheds AV-udstyr, så kontakt Danmon Group i dag på info@danmon.dk eller på 45 96 88 00 og lad os hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Vores cases

Teknisk streaming-løsning til Bruun Rasmussen

Da Bruun Rasmussen Auktionshus havde fundet deres nye domicil i Kongens Lyngby, så gik deres søgen efter en teknisk samarbejdspartner i gang. I Danmon Group blev vi tidligt involveret i processen.

Avanceret streaming-løsning til Lederne

Danmon har både været leverandør og installatør på installationen, og de er repræsenteret med Morten Krog, som er senior tekniker og ansvarlig for installationen hos Lederne og Peter Nikolaj Trnka, teknisk manager.

Berlingske Media - Nyindrettet AV-løsning

Med udsigt over tagene i Københavns indre by, lyst og i pagt med himlen, har Berlingske Media fået genindrettet et stort multirum, som både bruges til møde- og konferencerum, men også når der skal livestreames og optages podcast med publikum.

Slide 1

Vi kan hjælpe din virksomhed

Hos Danmon står vi klar til at hjælpe din virksomhed med den rette løsning. Tøv ikke med at tage kontakt, vores dedikerede team af teknikere har den nødvendige viden og erfaring til at levere pålidelige og innovative løsninger, der opfylder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed


    Rul til toppen