AV-udstyr til mødelokaler

Er du på udkig efter en komplet løsning til opsætning af et professionelt møderum? Hos Danmon har vi mange års erfaring med at levere og opsætte AV udstyr i form af skærme, lyd og møderum displays til mødelokaler i alle størrelser.
Vi kombinerer ekspertise inden for design, implementering og brugervenlighed for at levere AV-systemer i topkvalitet til ethvert mødelokale. Med et solidt team af fagfolk, yder vi ligeledes det højeste niveau af support og kundeservice, når vi opsætter og vejleder om AV-udstyret.

Professionelt AV-udstyr og løsninger til møderum

I dag afholder vi i stigende grad vores møder med virtuelle deltagere, og det er derfor afgørende, at have de bedste rammer til netop dette formål. I det moderne mødelokale er der flere AV-komponenter, der skal virke i samspil, så kommunikationen kan flyde uhindret imellem mødedeltagerne.

Hos Danmon hjælper vi derfor vores kunder med at vælge det mest optimale AV-udstyr, der passer perfekt til det enkelte mødelokale. Alle møderum er naturligvis forskellige og har forskellige krav til udstyr. Hvad der er den mest optimale løsning, afhænger naturligvis af størrelsen og formålet med lokalet.

Vi har vi et bredt udvalg af AV-udstyr, så vi kan tilbyde en løsning til netop det mødelokale, du har brug for. Vores erfarne medarbejdere hjælper dig med at vælge det helt rigtige udstyr og vejleder dig gennem hele processen. Uanset om du har brug for en simpel løsning til et mindre mødelokale eller en mere avanceret løsning til et større auditorium, har vi det, du skal bruge. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dit mødelokale.

Projektorer og skærme

Mulighederne er mange, og ligeledes er udvalget af udstyr til den visuelle del af mødelokalet. Først og fremmest bør man overveje, om man ønsker et AV set up med projektor eller skærm. Der er nemlig fordele og ulemper ved dem begge, som man skal kende til, før man træffer den endelige beslutning.

En projektor med tilhørende lærred kan være en god løsning for særligt større lokaler med mange mødedeltagere. En anden fordel er, at et set up med projektor gør det muligt at skjule installationen, når møderummet skal anvendes til andre formål. Hvis valget falder på projektoren, er der også andre beslutninger, der skal tages som for eksempel størrelsen af lærred, og montering af beslag. Med vores mange års erfaring inden for opsætning af AV-løsninger guider vi dig derfor også til at vælge det rigtige set up med projektor til det enkelte mødelokale.

Hvis du, modsat projektoren, vælger en skærm til dit mødelokale er der også en række klare fordele. Med den helt rigtige skærmløsning, der virker i samspil med det tilhørende AV-udstyr, er det nemlig let som en leg at afholde både team-møder og præsentationer. Her behøver vi ikke at rulle et lærred ned eller tænde for projektoren. Ofte kræver det ikke mere end et tryk på en knap, og så er du i gang.

Professionel lyd til møderummet

Med video alene kommer vi dog ikke helt i mål. For at få dit mødelokale op at køre, har vi også brug for et lydanlæg der virker upåklageligt og brugervenligt i samspil med det visuelle. Her er det igen vigtigt at vælge det rigtige lyd set up, der komplimenterer lokalets anvendelse og formål.
Vi er eksperter i professionel opsætning af lydsystemer og sidder klar med medarbejdere, der kan rådgive omkring alt fra teknik og design til installation og idriftsættelse af lyden i dit mødelokale.

God lyd til mødelokalet er alfa omega, da kvalitetslyd i høj grad er med til, at man fremstår professionelt til de vigtige møder. Professionel lyd til mødelokaler indeholder flere tekniske komponenter, der også skal fungere i sammenhæng med resten af AV-udstyret.
Hos Danmon, er du sikker på at få en kvalitetsbevidst og professionel samarbejdspartner, som har mange års erfaring med implementering af både højtalere og mikrofoner til alle slags mødelokaler.

Betjeningsløsninger til mødelokalet, der gør hverdagen lettere

Nu har vi gennemgået det mest åbenlyse hardware, der hører sig til et møderum. Men vi mangler dog én af de vigtigste komponenter – betjeningsløsningen. Betjeningsløsningen til dit AV-udstyr skal først og fremmest være nemt at gå til og intuitivt for alle slags brugere.

Det gode betjeningssystem skal basalt set være med til at gøre hverdagen lettere for mødets deltagere. Et populært valg som betjeningsløsning er et brugervenligt møderum-display. Et display, der ved hjælp af en touchskærm tydeliggør for brugeren bl.a. møderummet skema og genveje til vigtige funktioner som fx teams, mail og telefonopkald.

AV-udstyret i dit mødelokale er et komplet digitalt økosystem, der skal tale sammen på kryds og tværs af både skærm- og lydsiden. Betjeningssystemet er ”hjernen”, der samler alle funktioner, hvorfra du nemt kan navigere i mødets indhold. Med et brugervenligt display, skal du ikke bekymre dig om alt det tekniske, der ofte kan stå i vejen for, at mødets dagsorden bliver eksekveret.

Hvis du har specifikke behov for, hvad møderummet skal have af funktioner, kan vi hjælpe med at skabe en skræddersyet løsning for jeres betjeningssystem, der afdækker alle behov.

 

Få et brugervenligt set up i dit mødelokale med AV-udstyr fra Danmon

På denne side har vi givet dig en introduktion til, hvilket AV-udstyr det professionelle og moderne mødelokale bør indeholde. Som vi har gennemgået, skal et møderum indeholde tre forskellige aspekter; video og lyd samt en intuitiv betjeningsløsning.
Hos Danmon har vi specialister og eksperter klar, til at hjælpe dig med rådgivning, design og implementering af professionelt AV-udstyr til lige netop dit møderum.

Læs mere om vores andre løsninger

TOTALENTREPRISER
/PROJEKTER
Gennem de sidste 5 år har vi designet og implementeret løsninger til de største danske virksomheder, til landets mest succesfulde hotel og konferencecentre, samt løsninger til landets mest innovative uddannelsesinstitutioner

LÆS MERE

 
VIDEOKONFERENCE
LØSNINGER

Unified communication eller collaboration, - vi implementerer videokonference løsninger og Microsoft Teams for nem og ubekymret kommunikation uanset hvilken platform du benytter, og uanset hvor du befinder dig

LÆS MERE

 
CORPORATE
TV STUDIE
Danmon Group Business Solutions har årelang erfaring med design, levering og installation af Corporate TV studier. I tæt dialog med jer sikrer vi, at I far den bedst tænkelige studieløsning, med fokus på jeres virksomheds nuværende og kommende behov

LÆS MERE

 

Professionel rådgivning & opgaveløsning

Når du søger rådgivning hos os, garanterer vi, at vi leverer professionel rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skræddersyr sammen med dig den løsning med broadcast udstyr, der passer dig og din produktion bedst. Lad os bruge vores mange års erfaring og kompetencer på at rådgive dig, så din produktion fungerer optimalt - kontakt os på info@danmon.dk eller på 4596 8800 for at høre mere.

Slide 1

Vi kan hjælpe din virksomhed

Hos Danmon står vi klar til at hjælpe din virksomhed med den rette løsning. Tøv ikke med at tage kontakt, vores dedikerede team af teknikere har den nødvendige viden og erfaring til at levere pålidelige og innovative løsninger, der opfylder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed


    Rul til toppen