Danmon Business Solutions Profil

Vi tilbyder løsninger - store og små

Om Danmon Business Solutions

Danmon Business Solution er en dedikeret forretningsenhed med særlig fokus på kommunikations- og præsentationsløsninger (AV løsninger) til erhvervslivet, videregående uddannelsesinstitutioner, samt Hotel og konferencecentre.
Vi kan også varetage den totale entreprise på løsninger til et corporate tv-studie. Alt fra scenografisk design, lyssætning og opbygning af teknisk løsning samt efterfølgende undervisning.
Business Solutions er en del af Danmon Group, som opererer i mange andre markedssegmenter, - ikke mindst indenfor professionel audio, video og IT løsninger til broadcast produktion og transmission.

Omfangsrige og komplekse projekter har med andre ord været vor hverdag i mere end 35 år, og vores kundeportefølje inden for dette område inkluderer bl.a. TV2, Danmark Radio, Radio24/syv, Jyske Bank, samtlige TV2 regioner, SVT, NRK, Viasat, Discovery, BBC, SKY Channel, Al Jazeera - London og rigtigt mange flere.

Baseret på denne platform af erfaring og kompetencer er Business Solutions på få år blevet en anerkendt og etableret leverandør til en række af landets største virksomheder, uddannelsesinstitutioner og hotel og konferencecentre.

Vision

I den perfekte verden flyder kommunikation uhindret mellem mennesker, - uanset om vi deler samme fysiske eller virtuelle rum, eller om vi befinder os på forskellige kontinenter eller på forskellige teknologiske platforme.

Fokus holdes på kommunikation og bør udveksles uden forsinkelse, forstyrrelser eller afbrydelser.

Det er Danmon Business Solutions vision at etablere totalløsninger samt levere produkter som sikrer perfekt og stabil kommunikationen mellem mennesker, - uanset tid og sted.

Mission

Det er Danmon Business Solutions mission at levere skræddersyede totalløsninger til erhvervslivet, uddannelsessektoren og underholdningsindustrien. Løsninger som sikrer at budskaber af enhver art får den impact vi forventer og den opmærksomhed de fortjener.

Vi vil differentiere os i kraft af knowhow, som sikrer den optimale løsning på den lange bane. Projekter bliver fulgt til dørs, og vi sætter en ære i at aflevere færdiginstallerede projekter til tiden, såvel som til den aftalte pris og til den aftalte kvalitet.

På den baggrund er det vores mission at blive og forblive.,- en af de førende leverandører af kommunikations- og præsentationsløsninger i Danmark indenfor vort område.

Kompetencer

Medarbejderne er vor væsentligste ressource. Vore medarbejdere har årelang erfaring og kompetencer med implementering af såvel mindre som større komplekse projekter. De kender betydningen og værdien af et tæt samarbejde, kvalitet, professionalitet og troværdighed er en del af vort DNA.

Summen af vore samlede kompetencer, samt årelang erfaring med projektdesign, projektstyring og ledelse, er en af nøglerne til at vi bliver betroet nogle af de mest interessante og udfordrende projektopgaver.
Vi dækker samtlige 360 (grader) og er med hele vejen rundt,- før, under og efter projektet.

Design &
Erfaring

Succesfulde projekter bygger på gennemtænkte planer, grundigt forarbejde og masser af kompetencer og erfaringer.  Vi tager højde for alle detaljer længe før de første kabler trækkes og konnekteres.

Løsningsforslag er genstand for professionel  re-design og kritisk gennemgang, - således sikres at den rigtige løsning implementeres første gang. Om nødvendigt opstilles testopstillinger og muck-up, - tid  og ressourcer kan være givet godt ud i sidste ende.

Projektledelse & Implementering

Fra teori og veldokumenterede tegninger til implementering,- fårene skilles fra bukkene i kapløbet om at holde tidsplanen og samtidig sikre kvaliteten.

Vore erfarne projektledere og projektmedarbejdere tager hånd om og ansvar for alle tekniske og kommercielle detaljer. Vi står 100% inde for projektet , - for installation, implementering og grundig dokumentation,- afleveret i henhold til vore kunders berettigede forventninger.

Service &
Support

Vi kender betydningen af at dine mødefaciliteter virker optimalt,- døgnet rundt og hver gang. Når projektet er afleveret slipper vi det derfor ikke.

Vi servicerer, supporterer og vedligeholder løsningerne og sikrer en optimal investering. Skulle uheldet være ude, eller dine behov og ønsker ændrer sig over tid, så søger vi for at du hurtigt er tilbage på sporet

Professionel rådgivning & opgaveløsning

Når du søger rådgivning hos os, garanterer vi, at vi leverer professionel rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skræddersyr sammen med dig den løsning med broadcast udstyr, der passer dig og din produktion bedst. Lad os bruge vores mange års erfaring og kompetencer på at rådgive dig, så din produktion fungerer optimalt - kontakt os på info@danmon.dk eller på 4596 8800 for at høre mere.

Slide 1

Vi kan hjælpe din virksomhed

Hos Danmon står vi klar til at hjælpe din virksomhed med den rette løsning. Tøv ikke med at tage kontakt, vores dedikerede team af teknikere har den nødvendige viden og erfaring til at levere pålidelige og innovative løsninger, der opfylder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed


    Rul til toppen