AV-udstyr til konferencer

Er du på udkig efter professionelt AV-udstyr til konferencer og workshops, der sikrer, at du kan holde store arrangementer med verdensklasse billede, lyd og akustik? Så er du ikke mange klik væk fra at give dine konferencedeltagere den bedste lydoplevelse med konferenceudstyr fra DANMON.

Hos DANMON har vi mere end 40 års erfaring inden for levering af AV-løsninger til virksomheder og organisationer, der ikke vil gå på kompromis med deres billede- og lydoplevelser. Vi leverer udstyr til alle slags virksomheder, der ønsker kvalitetsudstyr til alt fra multifunktionelle undervisningslokaler til konferencelokaler og tv-studier. Ingen opgave er for stor, og vi sørger altid for at tage udgangspunkt i lige præcis dine ønsker og behov, når vi skal skræddersy en løsning, der passer til jeres virksomhed eller organisation.

Præsentations- og konferenceudstyr i høj kvalitet

Hos DANMON sætter vi en ære i at levere konferenceudstyr i topkvalitet. Og det er ikke kun vores udstyr, vi er stolte af - det er hele rejsen med kunden, hvor man sammen skaber lige præcis det konferencelokale, som kunden drømmer om. For os er det nemlig helt essentielt, at vores kunder får en god oplevelse gennem vores samarbejde – hver gang. Derfor tager vi altid afsæt i kundens egne forventninger og bruger vores ekspertise til at omsætte disse forventninger til virkelighed.

Kvaliteten af vores AV-udstyr sikrer desuden, at du og dine gæster får det bedste ud af dine konferencer med fantastiske billed- og lydoplevelser, der løfter den samlede oplevelse af jeres arrangementer i jeres konferencelokaler. Vi har et stort udvalg af alt fra kameraer til højtalere og mikrofoner. Ligeledes kommer vores konferenceudstyr også altid med en høj brugervenlighed, ligesom vi gør meget ud af at klæde jer godt på til at anvende jeres nye konference AV-udstyr.

Hos os er et samarbejde derfor mere end blot levering af AV-udstyr til konferencer – det er en samlet oplevelse fra indledende dialog til levering af den samlede løsning. Og det er netop denne proces, vi sætter en ære i at gøre noget ekstra ud af, så du som kunde ikke kun er tilfreds med det endelige resultat, men også føler dig lyttet til og i gode hænder gennem hele processen.

God lyd med en professionel konference mikrofon og konference højtaler

Vi har et bredt udvalg af AV-udstyr til konferencer, der passer til ethvert lokale – stort såvel som småt. Uanset om du skal have lavet en større løsning med en stor, integreret LED væg, eller blot have tilføjet et konference kamera, en konference mikrofon, eller en konference højtaler til dit nuværende setup, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi har alt fra projektorer og interaktive skærme til kvalitetslydanlæg og mindre tilbehør. Med andre ord er det ingen sag for os at få jer godt klædt på til at holde store arrangementer i jeres konferencelokaler, hvor der ikke gås på kompromis med hverken lyd eller billede, når I har gæster til større forsamlinger eller konferencer.

Har du spørgsmål til vores AV-løsninger, er du naturligvis også mere end velkommen til at kontakte os her på siden – så tager vi en uforpligtende snak om, hvilke behov I har, og hvordan vi sammen kan nå frem til den helt rigtige løsning for jeres organisation eller virksomhed.

Vi kan sikre brugervenlighed til din konference

Vores AV-løsninger er brugervenlige og kræver ofte ikke stor teknisk snilde for at få i gang og afsluttet korrekt. I et samarbejde med DANMON står du dog aldrig forvirret tilbage, når din løsning er leveret og installeret. Vi sørger for at levere din løsning, så du er 100% inde i, hvordan den administreres og håndteres og står altid til rådighed, hvis der skulle opstå spørgsmål eller uddybende forklaringer på vores løsninger. Det er din garanti, når du handler med DANMON.

På den måde er du sikret en løsning, der ikke blot løfter den samlede oplevelse af jeres møder, workshops, arrangementer og konferencer, men også en løsning, som du og dine medarbejdere kan føle jer trygge og hjemme i, når I skal præsentere eller sætte gæstetalere ind i, hvordan teknikken I jeres konferencesal virker. Der er ikke noget større irritationsmoment for foredrags- og oplægsholdere, end når teknikken ikke virker, og man ikke føler sig i stand til at løse problemet på egen hånd, mens ens gæster sidder og venter på, at ens præsentation går i gang. Det ved vi hos DANMON – og det tager vi meget seriøst.

Brugervenligheden er derfor altid i højsædet hos os, og derfor sørger vi altid for at levere den bedste service i forbindelse med levering og installering af vores AV-udstyr til konferencer, så du ikke kun får kvalitetsudstyr men også en god oplevelse i håndteringen af dit nye konferenceudstyr.

Få inspiration iblandt vores tidligere cases

Mangler du inspiration til AV-udstyr til konferencer og/eller workshops, eller måske til en totalløsning til jer, der skal have en helt ny løsning fra bunden? Så er du mere end velkommen til at gå opdagelse i vores udvalg af spændende cases, hvor du med garanti kan finde en masse inspiration til, hvordan jeres kommende konferencelokale kan se ud.

Mulighederne er mange, men fælles for alle vores løsninger er, at der ikke er en opgave, der er for stor eller lille. Vi har leveret store som små løsninger til mange forskellige virksomheder og organisationer med mange forskellige forventninger og behov. Fælles for alle samarbejder er, at kunden har fået en løsning, der imødekommer deres behov og ønsker på bedste vis, hvilket er en stor kerneværdi hos os i DANMON – nemlig at du er glad og tilfreds med dit nye konferencelokale og det tilhørende konferenceudstyr.

Du kan blandt andet se vores løsning ved Berlingske Media, der har fået indrettet et stort multirum med fin udsigt over indre by i København. Vil du gerne se eksempler på større løsninger til auditorier eller større konferencesale, så er vores løsning hos DTU måske en oplagt kilde til inspiration. Her leverede vi hele 9 auditorier, der både kan tages i brug individuelt eller lægges sammen, så den samme præsentation eller fremlæggelse kan følges i alle lokalerne, eller deles op hvis dette ønskes.
Afslutningsvis har vi også inspiration til et mindre konferencelokale, som det, vi har leveret, i Tivoli Hotel & Congress Center. Her er lokalerne ikke store, men til gengæld er lokalerne de første af sin slags i Nordeuropa til at anvende 4K/UHD teknologien i et så gennemført omfang. Et projekt vi har været meget stolte af at være en del af, og som du kan læse meget mere om her.

Har du spørgsmål til vores AV-udstyr til konferencer?

Hvis du har spørgsmål til vores konferenceudstyr, eller har du brug for en uforpligtende samtale om dit projekt og dine konferencedrømme, så er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os her på siden. Så vil vi gøre vores bedste for at rådgive og vejlede dig efter bedste evne, og vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud på konferenceudstyr, hvis du ønsker det

Læs mere om vores andre løsninger

TOTALENTREPRISER
/PROJEKTER
Gennem de sidste 5 år har vi designet og implementeret løsninger til de største danske virksomheder, til landets mest succesfulde hotel og konferencecentre, samt løsninger til landets mest innovative uddannelsesinstitutioner

LÆS MERE

 
VIDEOKONFERENCE
LØSNINGER

Unified communication eller collaboration, - vi implementerer videokonference løsninger og Microsoft Teams for nem og ubekymret kommunikation uanset hvilken platform du benytter, og uanset hvor du befinder dig

LÆS MERE

 
CORPORATE
TV STUDIE
Danmon Group Business Solutions har årelang erfaring med design, levering og installation af Corporate TV studier. I tæt dialog med jer sikrer vi, at I far den bedst tænkelige studieløsning, med fokus på jeres virksomheds nuværende og kommende behov

LÆS MERE

 

Professionel rådgivning & opgaveløsning

Når du søger rådgivning hos os, garanterer vi, at vi leverer professionel rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skræddersyr sammen med dig den løsning med broadcast udstyr, der passer dig og din produktion bedst. Lad os bruge vores mange års erfaring og kompetencer på at rådgive dig, så din produktion fungerer optimalt - kontakt os på info@danmon.dk eller på 4596 8800 for at høre mere.

Slide 1

Vi kan hjælpe din virksomhed

Hos Danmon står vi klar til at hjælpe din virksomhed med den rette løsning. Tøv ikke med at tage kontakt, vores dedikerede team af teknikere har den nødvendige viden og erfaring til at levere pålidelige og innovative løsninger, der opfylder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed


    Rul til toppen