SKI aftale 02.07 – Kommunikationsprodukter- og løsninger

Danmon Group har glæden af at kunne offentliggøre, at vi er blevet udpeget som leverandør på den nyeste SKI aftale 02.07, som omhandler kommunikationsprodukter og løsninger.

Denne aftale giver os mulighed for at fortsat tilbyde vores brede udvalg af kommunikationsprodukter- og løsninger til offentlige organisationer over hele landet.

Som en veletableret aktør inden for kommunikationsteknologi, er vi i stand til at tilbyde en bred vifte af produkter og tjenester, der opfylder forskellige behov inden for kommunikation. Vi stræber altid efter at finde den bedste løsning for vores kunder baseret på deres individuelle krav og budget.

”Vi er glade for at være en del af SKI aftale 02.07, da det betyder, at vi kan fortsætte vores tradition med at levere professionelle og innovative løsninger til det offentlige. Vores forpligtelse til kvalitet og service er fortsat en hjørnesten i vores forretningsmodel, og vi ser frem til at samarbejde med vores offentlige partnere for at skabe succesfulde kommunikationsprojekter i årene fremover.” fortæller Kim Kruse, Direktør i Danmon Group"

På aftalen vil vi levere kommunikationsprodukter som licenser, service og support samt konsulentydelser i perioden på 25 år, hvilket sikrer, at vores kunder får den nødvendige rådgivning, support og opdateringer i hele aftalens løbetid.

”Vi vil gerne takke SKI for deres tillid til Danmon Group som leverandør på denne aftale. Vi er sikre på, at vores engagement og ekspertise vil drive værdi og resultater for vores offentlige partnere. Vores team står klar til at støtte, rådgive og finde de rette løsninger, der passer til hver enkelt institutions krav og behov.” fortæller Kim Kruse, Direktør i Danmon Group"

For mere information om vores produkter, ydelser og vores deltagelse i SKI aftale 02.07 er I velkommen til at besøge vores hjemmeside eller kontakte os direkte.

Vi ser frem til at betjene vores offentlige partnere og bidrage til succesfulde kommunikationsinitiativer i Danmark.

AV-løsninger I det offentlige.

Vi har gennem mange år leveret AV-løsninger til en lang række offentlige organisationer, løsninger til blandt andet konferencesale, møderum samt undervisningslokaler. Danmon hjælper alle typer af offentlige organisationer, så de kan formidle en problemfri kommunikation. Lad dig endelig inspirere iblandt vores cases.

Vores cases

Tivoli Hotel & Congress Center (THCC)

Da den første del af Tivoli Hotel & Congress Center blev indviet tilbage i 2010, leverede Danmon Group lydsiden på de omfattende installationer i den store kongressal, de 2 auditorier og de mange store og små mødelokaler, samt i foyee og øvrige udstillingsarealer.

Berlingske Media - Nyindrettet AV-løsning

Med udsigt over tagene i Københavns indre by, lyst og i pagt med himlen, har Berlingske Media fået genindrettet et stort multirum, som både bruges til møde- og konferencerum, men også når der skal livestreames og optages podcast med publikum.

DTU - Danmarks Tekniske Universitet

Undervisning og 9 auditorier: En af DTU´s eksisterende bygninger (Bygning 303A) var med mere end 40 år på bagen renoveringsmoden og gennem et par år, havde medarbejdere på DTU drømt om at etablere de ultimative rammer for fremtidens innovative undervisningslokaler.

Professionel rådgivning & opgaveløsning

Når du søger rådgivning hos os, garanterer vi, at vi leverer professionel rådgivning med fokus på dine behov. Vi lytter til dine behov og skræddersyr sammen med dig den løsning med broadcast udstyr, der passer dig og din produktion bedst. Lad os bruge vores mange års erfaring og kompetencer på at rådgive dig, så din produktion fungerer optimalt - kontakt os på info@danmon.dk eller på 4596 8800 for at høre mere.

Slide 1

Vi kan hjælpe din virksomhed

Hos Danmon står vi klar til at hjælpe din virksomhed med den rette løsning. Tøv ikke med at tage kontakt, vores dedikerede team af teknikere har den nødvendige viden og erfaring til at levere pålidelige og innovative løsninger, der opfylder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed


    Rul til toppen